Türkler kakafoniyi sona erdirmelidir! Türkler kakafoniyi sona erdirmelidir!
 Hürriyet Gazetesinden Deniz Zeyrek, bugünkü köşe yazısının satır aralarında öyle bir şeyden bahsetti ki, gerçekleşmesi halinde, bizzat Sayın Bahçeli'nin ne diyeceği merak ediliyor.

Her fırsatta "Bekâ meselesi" denilerek iktidara destek olan Bahçeli'nin bu iddia doğruysa gerekeni yapmasını ve en şiddetli itirazı göstererek desteğini çekmesini bekliyoruz.

Deniz Zeyrek, bugünkü köşesindeki yazısında Başbakan Yıldırım'ın ABD gezisindeki yapacağı toplantılara değindi. Bu görüşmeleri aktarırken bahsettiği bir iddia, Türkiye'nin "varlığı" açısından çok önemli.

Epeydir ABD Yahudi lobisinin "arz-ı mevud" (vaad edilmiş topraklar) stratejisini biliyoruz. Yani içine Türkiye topraklarını da alan bir "BÜYÜK İSRAİL PROJESİ" peşinde koştuklarını biliyoruz.

Şimdi bu hayal içinde olan parasal güce bizim tüm değerlerimizin konulduğu "Varlık Fonu" tanıtılacakmış. Deniz Zeyrek'in iddiası bu şekilde!

İşte Deniz Zeyrek'in yazısından o bölüm:

"YAHUDİ LOBİSİNE VARLIK FONU TANITIMI

Yıldırım, gezisinin ikinci bölümü için 9 Kasım 2017 günü New York’a geçecek. Ziyaretin bu aşamasında YıldırımVarlık Fonu’nun patronu olarak görüşmeler yapacak. İlk buluşması Yahudi Lobisinin temsilcileriyle olacak. Ardından dünyanın en önemli yatırım ve fon şirketlerinin üst düzey yöneticileriyle buluşacak. Yıldırım’ın Varlık Fonu’nu ve teşvik uygulamalarını anlatıp, “Türkiye güvenli bir ülke, kazanmak için Türkiye’ye yatırım yapın” çağrısı yapması bekleniyor":

Dileriz ki, bu ifadeler hiç gerçekleşmesin ve doğru olmasın.

İşte Varlık Fonundaki değerlerimiz:

Türkiye Cumhuriyet Ziraat Bankası AŞ,
Boru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ),
Türkiye Petrolleri AO (TPAO),
Posta ve Telgraf Teşkilatı AŞ (PTT),
Borsa İstanbul AŞ,
Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme AŞ'nin (TÜRKSAT) sermayelerinde bulunan Hazineye ait hisselerin tamamı,
Türk Telekomünikasyon AŞ'nin yüzde 6,68 oranındaki Hazineye ait hissesi
Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü
Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğünün (Çaykur) 

Kısacası; Türkiye Cumhuriyetinin özellikle doğal kaynaklar başta olmak üzere, amddi ve finansal tüm zenginliği...






Editör: TE Bilisim