Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli
 BOP VE WASHİNGTON’u Kıble Yapanlar…

ABD, Fransa ve İngiltere BOP koalisyonu Suriye’yi vurdu. ABD ve İsrail sevdalısı BAE, KATAR, S. Arabistan, Bahreyn bu saldırıyı destekledi. AKP alkışladı. Dinci basın alkışladı. İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım; “Çok az füze atıldı. İçimizi serinletmedi” dedi iyi mi? Bülent Yıldırım Mavi Marmara gemisiyle Filistin’e yardım götürüyordu(!) değil mi? Şimdi İsrail’in yanında… 

Suriye BOP kapsamında parçalanacak ülkeler arasındadır. Yani G. Bush’un “Bu bir Haçlı Savaşıdır” diye Irak’ı vurarak başlattığı savaş… “SÖZDE MÜSLÜMANLAR İşte bu Haçlı savaşına destek veriyor …” 
*Bayat yalan: Esad kimyasal silah kullanmış… Cezalandırılmalıymış…. 

Oysa daha dün Irak aynı emperyalist yalanla vuruldu. Irak talan edildi. İş bitti. İtiraf ettiler: “Kimyasal silah yoktu. Yalan söyledik…”

Esad’a katil diyenler cevap versin;

Irak’ta 1.5 milyon insan öldüren, 500 bin Iraklı çocuğu öldürmekle övünen ABD sizce “NÜFUS PLANLAYICISI MI? Binlerce Iraklı kadına tecavüz eden Coniler damızlık boğa mı?”

Sahi, siz o tecavüzcü katillere de destek çıkmıştınız değil mi? ABD bir Ramazan ayında Irak’a vurdu. Ve Bush dedi ki; “Irak’a vurmakta tereddüt ediyorduk, Türkiye bizi cesaretlendirdi.”
Türkiye hükümeti, Libya’nın da Ramazan ayında vurulmasına destek verdi…
Saddam’ı Ramazan Bayramında asan ABD, Suriye’yi Miraç Kandilinde vurdu. 
Bizim sözde Müslümanlar alkışladı. Bülent Yıldırım’ın içi serinlememiş… Füzeler çok az atıldı diye şikayet ediyor. Füze ateştir. Sahi, ateş ile kim serinler? CEHENNEM kimin cennetidir?
Tabii ki ŞEYTANIN!!. O ZAMAN Bülent Yıldırım’a sormak lazım;
“Sen ateşten yaratılmış ŞEYTAN MISIN ki, ateşle serinliyorsun??? “ 

*** *** ***

Suriye BOP kapsamında vuruluyor. BOP Büyük İsrail Devleti projesidir. Büyük İsrail Devleti demek, GAP’I VERMEK DEMEKTİR. Büyük İsrail Devleti demek, Nil’den Fırat’a kadar olan bölgeyi İsrail’e vermek demektir.
ABD Halkının efendisi küresel şirketlerdir. Küresel şirketler Yahudi’dir ama Musevi değil, Evanjelisttir. AKP MİSYONERLİĞİ SERBEST BIRAKTIKTAN SONRA Evanjelistler ülkemizde 50 binin üzerinde kilise açmıştır. 
Bu yüzyılda Yahudiler vaadedilen toprakları mutlaka almak istiyor. Kapımıza dayanan Armageddon savaşıdır. O nedenle bu savaş bitmeyecektir. ABD halkı, küresel Yahudi şirketlerin modern köleleridir. Merkez Bankasından ABD yönetimine, Sinemadan üniversitelerine kadar her şey bu şirketlerin elindedir. Ve onlar ne olursa olsun yeni bir dünya kurmayı planlıyor. Milyonlar ölsün. Umurlarında değil. Onlar zaten dünya nüfusunu 3/5’e indirmek istiyor. Bu gerçeği zaten saklamıyor..

*** *** ***

İNSAN ETİYLE BESLENEN YAMYAM BA-SIN!!..

Mandacı LİBERALLER, MANDACI DİNCİLER… Onlar 2006 yılından beri İNSAN ETİYLE besleniyor. Vampir misali, İnsan kanıyla hayatını sürdürüyor. İnsanların canı-kanı-onurunu pazarlayarak cüzdanını şişiriyor. 
*Önce Iraklıların canlarını, kanlarını, şereflerini, namuslarını pazarladılar. Irak’a demokrasi gelecekti. O demokrasi 500 bin çocuğun canını aldı. Binlerce kadına, çocuğa, erkeğe tecavüz edildi. O demokrasiden binlerce mavi gözlü, sarı saçlı piç doğdu. Irak’ın bütün maddi değerleri yağmalandı. ABD IRAK’TA KİMYASAL SİLAH KULLANDI. Uranyumlu mermi kullandı. Düğün evlerini, camileri bombaladı. O gün ABD’yi alkışlayanlar, bugün Esad’a katil diyor.
IRAK’TA Bilim Adamı Katliamı
Iraklı yazar Layla Anvar'ın araştırmasına göre Irak'ta 3 bin civarında aydın, bilim adamı, araştırmacı, doktor öldürüldü... 2003 yılında, yani işgal yılında Irak'ta 45 bin bilim adamı var. Bugün bu 45 bin kişiden kimse kalmadı. Bazıları öldürüldü, bazıları ülkeden kaçtı ya da kaçırıldı 
İşgali planlayanların, 1991'den beri hazırladıkları listede adı geçen bilim adamlarını birer birer ortadan kaldırdığı, bunun için Irak içinde çok farklı kesimleri kullandığı artık bilinen bir gerçek.
*** ***
Amerikan Körfez Savaşı Askerleri Derneği Başkanı Joyce Riley, yaptığı basın açıklamasıyla (
www.stratiawire.com) Körfez savaşı sonrasında Kuveyt’teki petrol kuyularını bizzat Amerikan ordusunun yaktığını duyurdu. 7 aylık dönemde bir milyar varil petrol yanmış, Körfez ülkeleri üzerinde zehirli bulutlar oluşmuştur. Dünyaya kuyuları Saddam’ın yaktığı yayılmıştı.
Çağımızın en büyük ve tehlikeli savaş silahı “algı operasyonudur.” 

***

KATİL Mİ??
ABD, İNGİLTERE, FRANSA, YANİ AB-D… Bu ülkeler sadece katil değil, aynı zamanda HIRSIZ DEVLETLERDİR. Başka ülkelerin maddi varlıklarını ÇALAN HIRSIZ DEVLETLERDİR… Başka ülkelerin maddi varlıklarını gasp eden MAFYA DEVLETLERDİR…
KATİL-HIRSIZ MAFYA devletlere diz çöküp, Katil Esad diye bağıran koro… Sizleri görünce aklıma SOROS geliyor. 
2005 yılında Soros; “Türkiye’de basına 8 milyon dolar para dağıttım” demişti. Şimdi Soros’un memurları, patronları adına algı operasyonu yapıyor.
• Biz bunları Ergenekon sürecinden tanıyoruz. CİA’nın yerli Misyoneri olan FETÖ ile birlikte basın ayağı koalisyonu kurdular. O zaman alıştılar insan canı pazarlamaya. İnsan etiyle beslenmeye… Kuddisi Okkır’ın, Ali Tatar’ın, Kaşif Kozinoğlu’nun, Abdülkerim Kırca’nın etleri hala dişlerinin arasındadır. Bu yamyamlar insan eti yemeye doymadı. Şimdi iştahla Suriye vatandaşlarının etini yemeye, kanını içmeye hazırlanıyorlar. 
Türkçesi, Armageddon Savaşı kapımıza dayandı. 
Sonuç olarak:
Suriye’ye saldıran koalisyonu desteklemek demek, BOP’a el vermektir. BOP’a el vermek demek, Büyük İsrail Devletinin kurulmasına yardım etmek demektir. Büyük İsrail Devletinin kurulmasına yardım etmek demek, Türkiye’nin bölünmesine yardım ve yataklık etmek demektir, ki;
Bunun adı: İHANETTİR. 
Türk Milleti;
VATANINI BOP’a peşkeş çekmeye kalkanları sakın unutma!!
ASLA UNUTMA!!
İslam coğrafyasına yapılan operasyonlar, bu coğrafyayı ateş topuna çeviriyor. Komşumuzda yakılan ateşe odun atmak, ATEŞİ KENDİ EVİNE TAŞIMAKTIR.
Sakın bu hakikati unutma!!


TARİHTEN DERSLER
"YERLİ MİSYONERLER"
1889 yılı projesi!

Gülsev Eyüboğlu İrhan

Bu açıklama 1889 yılında Fransa Maliye Bakanlığı Müşaviri ve Avrupa Devletlerinin(AB) İstanbul'daki Duyun-u Umumiye-Dış Borçlar Hesap Komisyonu Başkanı olan Daniel Ducaste'ye aittir." DİKKATLE OKUYALIM
"Şimdi Türkler, hızla borçlanmaktadırlar.
Ancak 25 yıl sonra (Çanakkale'ye saldırmalarından 1 yıl önceye, 1914 yılına denk geliyor); Osmanlı toplumunda, borçlanmaya karşı sert muhalif unsurlar çıkacaktır. İşte o zaman, gerek alacaklarımız ve gerekse faizleri tehlikeye düşecektir. Bu nedenle; Türkiye Devletinin maliyesi, ekonomisi, hazinesi ve tüm servetleri üzerindeki bizim hayati çıkarlarımızı koruyacak TÜRK YÖNETİCİLERE ihtiyacımız olacaktır. Ben, bu "yerli misyonerler"in; davamıza bizden ve bizim yapacağımız siyasi baskılardan çok daha faydalı olacakları inancındayım. 
Bunlar; TÜRK Milletine karşı kendi dillerinde ikna yöntemleriyle yaklaşacaklardır. Bu,"YERLİ MİSYONERLERİMİZ"; alacaklarımızın ve hayati menfaatlerimizin, tüm Anadolu ve Ortadoğu topraklarında bir yada bir kaç yüzyıl, teminatlarımızın en önemli koruyucuları olacaklardır." 
Fransız Daniel Ducaste'nin "Yerli Misyoner"leri halen dededen toruna hizmetlerine devam ediyor(!) mu? Ne dersiniz?
Zahide UÇAR
15. 04. 2018


NOT:

1-Diyanet İşleri Başkanlığı bu Haçlı Savaşı için ne buyurur?
2- Ülkeyi saran tarikat şeyheri Suriye’ye yapılan saldırıya ne diyor? 

Sözde dincilerin;

Sömürenin, ezenin, zalimin, Evanjelist Haçlının yanında yer alması tesadüf müdür? Yoksa Kurtuluş Savaşında işgalcilerin yanında yer alanların devamı mıdır?? 

Sorgula!!


Editör: TE Bilisim