Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli

Etnik çözülme süreci İsrail, Ermenistan, Yunanistan, Rum kesimi, ABD, AB ve terör örgütüne destek veren 38’e yakın ülkede çok büyük memnuniyet meydana getirdi. Bu bayram havası sizce ne anlama geliyor?  ABD Dış işleri Bakanı John Kerry hükümetin çözüm sürecini cesur bir adım olarak değerlendirdi. ABD de T.C. Başbakan’ına kendi ülkelerine ait etnik bir sorun konusunda görüş belirtilmesine gık etmeye müsaade ederler mi? Sırtınızı oralara dayayarak aldığınız desteklerle etnik ayrıştırma yeni milletler meydana getirme, çorap söküğü gibi çözülmektir. Barış,çözüm diye takdim ederek, yıllarca psikolojik harekata maruz bıraktığınız insanların, insani duyguları üzerinden küresel bölgesel dizayn projelerini ülkede barış çözüm diye bu millete yutturmak değil midir?. BOP eş başkanlığınızın ülkemize yansıyan yönü, etnik ayırım, yeni milletler meydana getirme, Türk devletine yeni ortaklar bulmanın adı barış mıdır? Ermenistan, İsrail, AB, ABD, Kıbrıs Rum kesimi ve Yunanistan bu barış(!)  -çözüm adlı çözülme projesini- takdirle değerlendiriyor lehte değerlendirmeler yapıyorlar. Sizce bu ne anlama geliyor?

YENİ OSMANLI RÜYALARI ABD İSRAİL VE İNGİLİZ HEZEYANIDIR!

Şimdi Barzani'nin niçin baş tacı edildiği anlaşılıyor mu? Erdoğan başkan, Barzani ve Öcalan kahraman dün İngiliz'in çıkarmadığı fitne kalmayan proje İsrail, ABD, AB destekli BOP gereği MOSSAD operasyonları ile hayata geçiriliyor. Belki yarın halifelikte geliyor diye benim Müslüman kardeşimi avlar CIA kamplarında tedrisattan geçmiş halifemiz olur. Ne dersiniz? Yani şimdi Bizim Müslümanlık özgürlük sınırlarımızı ABD mi belirleyecektir? Kuran sünnet mi? Ortalıkta dolaşan din adamı diye geçinen bir sürü zevat yarın bunun hesabını vermek zorundadır. Sahi ırakta milyonlarla ifade edilen katledilen Müslüman, yüzbinlerce ırzına geçilen Müslüman bacı konusunda şu ana kadar bu din alimi Müslüman siyasetçiden bir şey duyabildiniz mi? ABD den hatta AKP den büyük Allah var. Herkes bu dünyada olmasada ölecek ve hesap verecek. Değer mi üç beş makam akçeli işleri için yalfa yapmak, güç karşısında eğilmek. Müslüman sadece secdede eğilir. Allah oradan başka bizim milletçe başımızı eğdirmesin.

ABD BAĞIMSIZ YA BİZ ÖNÜNE GELEN HERKES BU ÜLKEYE BURNUNU SOKABİLİRMİ?

Mesela başbakanımız ABD ye gitse bacak bacak üstüne atsa John Kerry veya Obama'ya Amerika'nın etnik bir sorunu hakkında mesela; zencilere yaptıkları soy kırım hatırlatması yapsa bir telkin veya tavsiyede bulunsa nasıl bir akibete uğrar? Hiç merak ettiniz mi? Bu ülkeye önüne gelen herkesin burnunu sokmasını içinize sindirebiliyor musunuz? Bu ülke hür bağımsız müstakil bir ülke değil midir?

 

Editör: TE Bilisim