Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden.. Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden..
 ''Ey dünya, IŞİD gibi bir terör örgütü çıkınca ayaklanıyorsun da, PKK gibi bir terör örgütü ortadayken niye ayaklanmıyorsun?'' ''Suriye'de Şam rejiminin katlettiği insan sayısı 250 bine ulaştı. Yer değiştirenlerin sayısı ise artık 7 milyon civarında. Sadece Türkiye'de 1,5 milyona yakın Suriyeli göçmen bulunuyordu.

Son günlerdeki göçmen akınıyla bu sayı daha da arttı. Bütün bu olanlar, bütün bu gerçekler ortada, fakat kimse 'Ey Türkiye, 1,5 milyon insan senin ülkene geldi, acaba biz size destek olarak, yardım olarak ne yapabiliriz' diyen yok. Şu ana kadar bize Birleşmiş Milletler Mülteciler Konseyi dahil olmak üzere gelen para 150 milyon. Peki bizim harcadığımız rakam ne? 4,5 milyar dolara ulaştı. Ama kimse bir şey sormuyor. 'Nasıl olsa Türkiye harcıyor' diyor. Kamplar... Türkiye'nin içinde değişik yerlerde ortaya çıkan sosyolojik bazı sıkıntılar yaşıyoruz bu arada.

Tüm bunlara katlanıyoruz. Ama bu konuda 'Acaba biz ne yapabiliriz?' diyen yok." Bu ifadeler maalesef PKK'nın açılım ortağı Erdoğan'a aittir. Şam'da öğlen yemeği yeme şovlarınız,nerede kaldı?? Şimdi biz sayın Erdoğan''a soruyoruz? Bu kanlı PKK örgütüne önce sizin terör örgütü demeniz ve mücadele etmeniz gerekmez miydi?

PKK terör örgütü olduğuna göre niçin Türk devletini bu kanlı örgüte muhatap ettiniz? ABD,AB ve İsrail gazı ile Suriye'de ne işiniz vardı? Komşunun işine ülkesine karışanların işine ülkesine karışılmasına diyeceğiniz fazla bir şey var mıdır? Ülkenin en büyük talihsizliği tek kişilik yönetim arzusu tarih ve dünya gerçeklerinden yoksun bir anlayışın ülke geleceğini tehlikeye atmasıdır.
Editör: TE Bilisim