Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da! Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da!
 Sözcü yazarı Saygı Öztürk, ismini paylaşmadığı, "Güneydoğu'da Jandarma Bölge Komutanlığı'nda önemli bir görevde bulunan komutan"ın çapıcı iddiasını, "ABD bombalarına dikkat" başlıklı yazısında kaleme aldı. Öztürk, terörle mücadele operasyonlarında uçaklardan atılan bombaların "sahte" olduğunu gündeme taşıdı.

Öztürk'ün yazısında, ismini paylaşmadığı komutanın sözleri şöyle: "Maalesef uçaklarımızın attığı bombalar sahte… Son bir ayda, Van, 
Şırnak, Bitlis bölgesinde çok net iki olay var. 7 kişilik terörist guruba üç bomba atılıyor, 25-30 metre yakınlarına düşmesine rağmen bir terörist yaralı kurtuluyor. Diğer olayda uçak bombası, ağaç altında oturan iki teröristin 8 metre dibine düşüyor ancak bunlar da hiçbir şey olmamış gibi kalkıp gidiyor. Bu nasıl bir iş! Normalde tek bomba 300 metre mesafede ne varsa öldürür. Bombaları üreten de ABD firmasıdır."

ABD'nin oyunu mu?

Yazısında Afrin'e girme hazırlığı yapıldığını hatırlatan Saygı Öztürk, jandarma komutanının şu uyarısını da aktardı: "İşte, komutanın uyarısından bir bölüm: Bu mühimmatlarla sınırlarımız dışında gireceğimiz bir savaşta nasıl bir tabloyla karşılaşacağımızı düşünmek bile istemiyorum. ABD 4 bin TIR silah ve mühimmatı PKKPYDSDG'ye verdi. Bizim Hava Kuvvetlerimizin uçaklarının kullandığı bombaları üreten de ABD… Ordumuz, içleri boş uçak bombalarıyla bilinçli ve kasıtlı olarak bir savaşa doğru sürükleniyor. Bu plan, Mehmetçik için bir katliam planıdır."


"Ordunun içleri boş uçak bombalarıyla bilinçli ve kasıtlı olarak bir savaşa doğru sürüklendiği" görüşünü aktaran Saygı Öztürk, bu iddiaların incelenmesini ve Genelkurmay Başkanlığı'nın konuyla ilgili bilgi vermesini istedi.

(Kaynak: Sözcü, CNN TURK)





Editör: TE Bilisim