Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü
 Bağcılar'da İYİ PARTİ stantına saldırarak, 4 arkadaşımızın bıçaklanması her ne kadar MHP'liler tarafından yapıldı dense de; kesinlikle inanmıyorum. Burada amaç ülkücüleri kendi arasında bu seçim sürecini de dikkate alarak, özelikle uzun vadede birbirlerinin yüzüne bakamaz hale getirmektir.
...

Çünkü şunu çok iyi biliyoruz ki; ülkücülerin bugün fikir, düşünce; kısaca ideolojik ayrılıklardan değil; konjonktür gereği farklı partilerde siyaseten karşı karşıya gelmiş olmaları; özelikle MHP'de başkalaşmadan değişim taleplerine geçit vermemekten kaynaklanmıştır.
....

Sonuç itibariyle ülkücüleri tarumar etmenin, iddiasız hale getirmenin temelinde; bir gün MHP'de ülkücü irade kamil anlamda tecelli ettiğinde; Türk milliyetçisiyim, ülkücüyüm diyen herkesin, her ne şekilde, nerede olurlarsa olsunlar, er veya geç bir araya gelecekleri ihtimalini ortadan kaldırma isteği vardır.
...

Dolayısıyla BOP projesinin mimarları; Ergenekon ve Balyoz kumpasları ile milliyetçi ve ulusalcı kişi ve kurumları yeterince etkisiz, yetkisiz ve tesirsiz hale getirdiklerini sanarak; 15 Temmuz yerli ihanet şebekesi ile ABD, ülkemizin işgalini gerçekleştirmek istediler, başaramadılar. Ancak, elbette BOP projesinden vaz geçmiş değiller; A planı olmadıysa B planını devreye sokmak isteyeceklerdir.
...

Şimdi B planına geçmek için en büyük engel gördükleri, kendileri için "Baş belası" olan Türk milliyetçisi, ülkücülerin projesi olan ama vatan ve millet sevgisi, sadakatı paydasında aidiyet duygusu ile buluşan herkesi bünyesinde toplayan İYİ PARTİ'nin, ne pahasına olursa olsun kurumsal varlığının devamına engel olmak istenmektedir.
...

İYİ PARTİ'ye karşı süregelen engellemeler ve maalesef en sonunda yapılan fili saldırının arka planında bu vardır. Dolayısıyla yapılan saldırıyı kesinlikle ülküdaşlarıma maal etmiyorum, elbette şiddetle kınıyorum.

Mehmet Soral




Editör: TE Bilisim