BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ... BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ...
Küresel çete BOP gereği 22 İslam ülkesinin sınırlarını değiştirme kanlı gözyaşı sürecinde ülkemize düşen görev kanlı örgütün taleplerine razı olmak değil midir? Bu ülkeler yıllarca önce kanlı silahlı örgütün katliamlarını destekleyerek şimdi ise kanlı militanlarla masaya oturtarak barış adlı narkozla ülkeyi ameliyat hazırlığındadırlar.


Ameliyata giren acemi doktor hala huzur mutluluk şehit olmayacaksınız diye moral vermeye devam ederek,hep birlikte ameliyatı yapmaya çalışıyorlar.Ameliyat sonrası bir parçamız İsrail'in ağzında biri, bir bölümü ermeni,ağırlığı sam amcanın kalan kısımları hangi azgın kuduz köpeğin ağzında olacak bunu Allah bilir. "Dalından kopan yaprağın akıbetini Allah bilir" misali, nereye savruluyoruz?


Uluslararası küresel etnik organ mafyaların tuzak ve avında, mikro bölücü fitnelerin azgın bölünme iştahını kabartan, etnik uzuvları kaybolmuş bir milletin daha ağır bedeller ödeyeceği kesindir. Yunanistan karşısında sus pus her tavizi veren Camileri tarihi eserleri harap olan Eğe adaları oldubitti ile işgal edilirken ülkemizde tarihi kiliseler açılıyor haçlı ermeni gönlü alınıyor. Suriye ile kanlı bıçaklı Irak'ın toprak bütünlüğü lafları ile ABD AB kuyruğunda bazen maşa bazen manivela rolü ile Irak ve Suriye parçalanmasında aktif rol almayı bölgesel liderlik sanıyoruz.


Yazıklar olsun böyle bir kafa yapısına! Stratejik derinlik derken kanlı çukurlarda Kürdistan'ın parçaları eline tutuşturan ülke olmayı hazmeden bir anlayış karşısında kahroluyoruz. Süratle belirsizliğe ve ateşe sürükleniyoruz.



Kendi elimizle ateşe düşerken kara yılanlara ve o aile bireylerine sarılmayı onlardan medet ummayı ülke yönetme sayıyoruz. Diyarbakır'daki bu aile fotoğrafı içimizi karatmış kar bir gün hatırasıdır. Kuzey Kürdistan güney Kürdistan laflarının edildiği bir toplantıda bu ülkenin başbakanın bulunması bu ifadeleri sineye çekmesi ülkenin ayıbıdır. Bölgesel liderlik Suriye ve Irak'ın bölünmesinde rol almak mıdır?



Başbakan'ın yakasına pkk renkleri asılması şehitleri yeniden öldürmüş, Türk milletinin hafızasında hüzünlü unutulmayacak bir kara gün olarak yer almıştır.

















Editör: TE Bilisim