Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş.. Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş..
 BU SORULARA HOCALARDAN CEVAP BEKLİYORUZ

 

!Geçen gün TV’de bir kızımız Nihat Hatipoğlu hocamıza sordu: hocam uzaya giden astronotlarımız nasıl abdest alacaklar?. Doğrusu bir de nasıl namaz kılacaklar diye soracak diye de bekledim, Zira orada düzgün pozisyonda durmak bile çok zor. Tabi çok düşündürücü bir soru değil mi? Bunun üzerine ben de bazı soruların cevabını çok merak ettim. Arkadaşlar bu konuda ciddiyim, bilgisi olanlar yazabilir.......

Ahan da benim Ramazan sorularım 1.İsrail den gelen hurma ile oruç açmak caiz midir? 2.İsrailin öldürdüğü vatandaşlarımız için alınan 20 milyon dolar helal midir? 3.Devletin parasıyla sanatçılara, muhtarlara ,yabancı elçilere ve diğer zevata iftar verilmesi ve bu iftarlarda siyasi konuşmalar yapılması dinen caiz midir? 4.Özellikle Ramazan da devlet eliyle her türlü şans oyunu, at yarışı ve kumar oynatılması ve bunlardan alınan vergileri diyanet ,Kızılay gibi kurumlara verilmesi uygun mudur? Değerli hocalarım vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler(Cengiz Duygulu)

Editör: TE Bilisim