YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi
 O iyi yetişmiş bir Türk genci...

Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümünü bitirdikten sonra, Amerika'da yılda 2 kişinin kaydedildiği Stanford Üniversitesi Ekonomi Doktora bölümüne kaydolmuş ve üstelik kendisine bir de burs teklif edilmiştir.

Öğrenci başına 2 profesörün düştüğü Stanford Üniversitesinden doktora yapabilmek, nereden bakarsanız bakın, kocaman bir başarı hikayesidir.

Mezun olmadan önce HP ve Google devleri peşine düşmüş ve Google onu reklam koordinatörü yapmıştır. 30 milyar dolarlık bir bütçeden sorumlu olmuştur.

İşte bu yüz akımız, mesele "memleket meselesi" olunca, her şeyi bir çırpıda geride bırakıp Türkiye'ye dönmüştür.

Türkiye'nin "beyin göçü" yoktur, "Beyin Gücü" vardır.


Tek amacı vardır: Vatanının daha "İYİ yerlere gelmesi...

Kendisine "Doğa İçin Çal" videolarında kjimi zaman değişik bir enstrüman çalarken rastlayabiliriz ama çok az kişi onun Doğa için Çal projesindeki iki isimden biri olduğunu bilir. Birazdan izleyeceğiniz aşağıdaki videoda da daha ilk saniyelerde karşımıza akordiyonu ile çıkar. Ancak sadece akordiyon değil, bağlama, cümbüş ve gitar da çalmaktadır.

Şu anda İYİ PARTİ'de İletişim ve Teknolojiden sorumlu Genel Başkan Yardımcısıdır. 

Onun ifadeleriyle, Google tecrübesinden yola çıkarak Türkiye'nin Google'dan daha iyi teknolojilere sahip olmasının mücadelesini verecektir.

Kendisine başarılar diliyoruz. Türk siyasetinde çok uzun zamandır böyle yüzleri görmemiş olmanın hüznü ve bir yandan da devrin değiştiğinin keyfini yaşıyoruz.



Editör: TE Bilisim