Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü

İŞTE KİRLİ İTTİFAKLAR TEKER TEKER ORTAYA ÇIKIYOR.
DEVLET BEĞİ BAHANE EDENLER,
EKMELEDDİN E OY VERMEYECEĞİZ DİYENLER..
PEKİ MHP ÜYESİ OLDUĞUNUZ HALDE,MHP Lİ BELEDİYE BAŞKAN VE MECLİS ÜYELERİ OLARAK RECEP TAYYİP ERDOĞAN A NEDEN OY VERDİNİZ.ÇOK MU SEVDİNİZ. HİÇ KANINIZA DOKUNMADI MI,YÜREĞİNİZ VE VİCDANINIZ TİTREMEDİ Mİ..


MHP'nin de desteklediği CumhurbaşkanıAdayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na 2 bin 350 nüfuslu Niğde'ye bağlı Değirmenli kasabasından destek çıkmadı. Değirmenli Belediye Başkanı Yıldıray Tok ve MHP'li 7meclis üyesi, Cumhurbaşkanı Adayı veBaşbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek vermek için istifa ettiler Başkan Tok makam odasında yaptığı açıklamada, "MHP'nin 10 Ağustos 2014 tarihinde yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki izlediği yol sebebiyle şahsım ve meclis üyelerimizle birlikte MHP'den istifa ediyoruz. Bugünden sonra bağımsız olarak yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

Tok, 'Cumhurbaşkanlığı seçiminde kimi destekleyeceksiniz?' sorusuna, "şahsım ve 7 meclis üyemizle birlikte istifa ettik, Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğiz" cevabını verdi.

Ertuğrul Kalafat
Editör: TE Bilisim