Türkler kakafoniyi sona erdirmelidir! Türkler kakafoniyi sona erdirmelidir!
 AL­MAN­YA Fe­de­ral Par­la­men­to­su'nun 1915 Er­me­ni olay­la­rı­nı 'soy­kı­rım' ola­rak ta­nım­la­yan ka­rar ta­sa­rı­sı­nı bu­gün oy­la­ya­cak ol­ma­sı­na Türk si­ya­se­tin­den tep­ki­ler gel­me­ye de­vam edi­yor.  MHP Ga­zi­an­tep Mil­let­ve­ki­li Ada­yı Prof Dr. Ümit Öz­dağ, "Ya­hu­di soy­kı­rı­mı su­çu­nu iş­le­ye­rek soy­kı­rım su­çu­nu icat eden bir mil­le­tin tem­sil­ci­le­ri­nin, 1915 olay­la­rı ile il­gi­li ola­rak Tür­ki­ye'yi soy­kı­rım­la suç­la­ma­sı ke­li­me­nin tam an­la­mı ile bir dip­lo­ma­tik re­za­let­tir" de­di. 
İN­SAN DE­Rİ­SİN­DEN ABA­JUR

Öz­dağ, Ber­lin'in bir soy­kı­rı­mın ta­sar­lan­dı­ğı ve uy­gu­lan­ma­sı em­ri­nin ve­ril­di­ği baş­kent ol­du­ğu­nu be­lir­te­rek, "Bu­ra­da 6 mil­yo­nu­na ya­kın Ya­hu­di­’nin ya­nın­da Çin­ge­ne­ler, akıl has­ta­la­rı, ge­ne­tik ra­hat­sız­lık­la­rı olan in­san­lar gaz oda­la­rı­na gö­tü­rül­dü ve kat­le­dil­di. Saç­la­rı, al­tın diş­le­ri bi­le sö­kül­dü. Hat­ta bir top­la­ma kam­pı ko­mu­ta­nı, vü­cu­du­na döv­me yap­tı­ran Ya­hu­di­le­rin de­ri­le­ri­nin döv­me­li yer­le­ri­ni vü­cu­dun­dan sök­tü­re­rek, in­san der­sin­den aba­jür yap­tı­rıp evi­nin otur­ma oda­sı­na koy­du" dedi.

YÜZ KA­RA­SI AL­MAN TA­Rİ­Hİ 

Öz­dağ, "Al­man­la­rın 1933-1945 ara­sın­da­ki ta­ri­hi tam bir yüz ka­ra­sı­dır. Şim­di Al­man­ya­’nın kal­kıp Tür­ki­ye­’ye hak­sız­ca ve ah­lak­sız­ca ders ver­me­ye ça­lış­ma­sı, bir te­ca­vüz­cü ka­ti­lin iyi ah­lak der­ne­ği kur­ma­sı­na ben­zer. Hiç cid­di­ye alı­na­cak bir ya­nı yok­tur. Al­man­ya bu adı­mı atar­ken, Al­man­ya­’da ya­şa­yan mil­yon­lar­ca Tür­k’­e de ha­ka­ret et­ti­ği­ni ha­tır­la­ma­lı­dır. Türk va­tan­daş­la­rı ve Türk kö­ken­li Al­man va­tan­daş­la­rı, Al­man si­ya­si par­ti­le­ri­ne ge­re­ken der­si her an ve­re­bi­le­cek ko­num­da­dı­r” di­ye ko­nuş­tu. 

Editör: TE Bilisim