Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden.. Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden..
 ANKARA (ANKA) -

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, MHP’ye yönelik fitne-fesat yuvalarının sistemli saldırılarının dün olduğu gibi bugün de “çamur at izi kalsın” mantığıyla devam ettirildiğini savundu.

Büyükataman yazılı açıklamasında, bugün bazı basın yayın organlarında “MHP ile HDP iş birliği içinde mi?” başlığıyla yayımlanan haberlere sert tepki gösterdi.

“Aşağılık bir proje” olduğu bariz olan bir haberin servis edildiğini ifade eden Büyükataman, “Ülkemizin bölünmesini isteyen mihrakların bu ucuz oyununa kimse inanmayacaktır.

Bu bölücü mihraklar tarafından, terörist başı ile yürütülen bölünme odaklı pazarlıkların karşısındaki en büyük tehlike MHP olarak görülmektedir.

Bu yüzdendir ki bu mihraklar söz MHP’ye geldiğinde çirkinleştikçe çirkinleşmekte ve söylemleri aşağılık ifade ve iftiralarla dolup taşmaktadır” dedi.
MHP’ye yönelik fitne-fesat yuvalarının sistemli saldırılarının dün olduğu gibi bugün de “çamur at izi kalsın” mantığıyla devam ettirildiğini belirten Büyükataman şöyle devam etti:
"Bu gelişmeler göstermektedir ki aylarca önce deşifre ettiğimiz, MİT’e verilen ‘MHP’yi karıştırın’ talimatı gereği yapılan oyunlar tutmayınca, şimdi de bu son oyun sahneye konulmuştur.


HDP ile anlaşıp seçimlere HDP’nin parti olarak girmesini sağlayan AKP, bu vesileyle milletvekili sayısının düşmesini engelleyeceğini zannetmektedir.

Barajı geçemeyen HDP ise başka bir yol izleyecek ve kendi parlamentomuzu oluşturacağız deyip özerklik ilan etme gayretine düşecektir.
Asker karakollara hapsolmuş, terörist dağda, şehirde elini kolunu sallaya sallaya dolaşmaktadır. Doğu ve Güneydoğu kamu gücünden arındırılmaktadır.

Devlet otoritesi sıfırlanmaktadır.

Bu gelişmeler yaşanırken MHP, HDP ile işbirliği içinde demek cambaza bak oyunundan ve Bebek katili ile yapılan koalisyonu gizleme projesinden başka bir şey değildir.

Türk milleti bu ucuz numaraları yiyecek kadar saf değildir.
Tek yol arkadaşı bölücüler ve tek kararlılığı ülkeyi bölmek olanlara, zihnindekileri gerçekleştirmeye yeltendiğinde Türk milletinin vereceği cevap çok açıktır. O cevap da tek başına MHP iktidarı olacaktır.”

Editör: TE Bilisim