Alaattin Çakıcı'nın resmi sosyal medya hesabından yayınlanan bir kamuoyu açıklamasında isim vererek gazeteciler ve gazeteleri yanlıştan dönmeye çağırıldı. Kendisine has tavizsiz üslubuyla bu gazete ve gazetecilere sert bir uyarı yapan Alaattin Çakıcı açıklamasında şu ifadelere yer verdi.

"Kamuoyuna saygılarımla arz ederim.

Karar gazetesinde bugün hakkımda çıkan yazıda, kullanılan “ Küstah” kelimesini eğer gazetenin sahibi Hakan Albayrak konuşmuşsa ona şunu hatırlatmak isterim:
Daha evvel Atatürk için, “ Olmasaydı da olurduk” cümlesini kullanmıştı. Şimdi ona sorarım;
Genlerinde Ermeni geni mi var ? Yoksa, anası babası belli olmayan, kişiliğinde problemi olan, toplumuna ve devletine batının yönlendirmesiyle düşmanlık yapacak kadar kanı bozuk musun ?
Daha önce Fetö yapılanması içerisinde AKP’ye yalakalık yapan itler Etyen Mahçupyan denen, yeri gelince Marksist olan, bazen dincilerle omuz omuza yürüyen, PKK ile ortak hareket eden be Marksist, dinsiz !
Ali Bayramoğlu denen, geçmişte YeniŞafak’ta yazan, ABD-AB-FETÖ’ye hizmet eden kişiliksiz adam. Senin de mi genlerinde bozukluk var?
Elif Çakır denen tesettürlü hanımefendi. Fetöcüler de tesettür giyiyordu bu ülkede. Sayın Tayyip Erdoğan’a Fetö yapılanması döneminde hizmet ettiğin bilinmektedir. Sayın Tayyip Erdoğan’a duygusal bir ilişki mi hissediyordun da ilişkine karşılık vermeyince mi Cumhur İttifakı’nın karşısında yer aldın ?
Mete Yarar denen sözde terör uzmanı. TSK’nın mensuplarının muvazzaf ve emeklilerinin hiçbiri saçlarını hatun gibi uzatıp at kuyruğu ile bağlamaz. Sen nereden çıktın Mete efendi!
Akif Beki denen sayın Tayyip Erdoğan’ın elinden tutup basın danışman yaptığı çok bilmiş, ağzımın ayarı yok, şu an senin özeline girmiyorum!
Hani var ya sizin Mete Yarar denen at kuyruklu terör uzmanı. Yok mu içinizde kanas kullanıp tetik kesen? Yerim belli! Yetiştirsene bir tane tetik kesen kanas uzmanı. İstersen 15 günde yetiştirirsin.
Siz ve sizin gibiler T.V’de çıkıp kişiler hakkında konuşmasını ve yazmasını biliyorsunuz da tetik kesmeyi bilmiyor musunuz?
Ben her konuştuğum lafın arkasındayım! Daha evvel de söyledim. 15 Temmuz öncesi sayın Recep Tayyip Erdoğan hakkındaki sözlerim bana aittir. Mahkemenin vereceği her türlü cezayı peşinen kabul etmiş bir adamım.
Ortalığı karı gibi ne karıştırıyorsunuz? Cumhur İttifakında ülkemin ve devletimin bekası için tavrımı koymuşum. Bu ittifaka kim düşmansa benim düşmanımdır. Kamuoyuna saygılarımla arz ederim.


ALAATTİN ÇAKICI

Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş.. Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş..

28.06.2018"

Daha sonra ise Çakıcı'nın avukatından başka bir açıklama geldi. Açıklamada şöyle denildi.

"Kamuoyuna saygılarımla
26.06.2018 tarihinde KARAR Gazetesinin yayınladığı haberi kaldırıp, yerine Alaattin Çakıcı’nın 26 Haziran 23.45 tarihli açıklamasını bugün kendileri yayına koymuştur.
Kendilerine Alaattin Çakıcı’nın avukatı olarak, doğru çizgiye geldikleri için teşekkür ederim. Müvekkilim sayın Alaattin Çakıcı’nın düşüncesi; bir konuda habercinin yapması gereken doğruları yazmaktır. Fakat kişinin onurunu rencide edici söylemler, basın camiasına ve gazeteciye yakışmaz. Gazeteciler, halkın hür ve bağımsız sesidir. Basın kişilere değil, yasalara bağlı kalarak en doğru olanı yazmalıdır. Buradan sevenlerine göndermiş olduğu mesaj üç(3) ay için iptal edilmiştir. Çünkü orada müvekkilimin rahmetli annesi ile ilgili sözü vardır. Aynı hatayı yapmazlarsa bu karar dondurulur. Bundan sonra hiçbir seveni lütfen kimseye hakaret etmesin.
24 Haziran Seçimlerinden evvel “Şer İttifakı” ile iş birliği yapan;
İbrahim Kiras, Gürbüz Özaltınlı, Hakan Albayrak ve Elif Çakır’ın yazdıkları sayın devlet başkanımız ile ilgili yazılar basın arşivlerinde mevcuttur. Seçim döneminde iktidar ve muhalefet birbirlerini eleştirebilirler. Gerçekten iyi birer mümin iseler kıbleleri Washington D.C değil hepbirlikte Mekke’de Kabe’ye yönelmeli diye sözlerini bitirdi.
Kendileri adına Aziz Türk Milleti’ne saygılarımla arz ederim.29.06.2018
Alaattin ÇAKICI vekili Av. Can Sevinç"




Editör: TE Bilisim