Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli
 ‘’Çanakkale geçilmez’’ sözü, AKP’nin gelişiyle hükmünü yitirdi.
Dün Çanakkale’yi geçemeyerek boğazın karanlık sularında telef olanların torunları bugün bırakın Çanakkale’yi geçmeyi, Polatlı’yı da geçerek Ankara’nın göbeğinde saraylı olup, Türk Devletini Özerk Bölgelere ayırmanın gayreti içindeler.

Çanakkale 1915 de geçilemedi lâkin okyanus ötesi bir yıkım projesi olan AKP ile öyle bir geçildi ki biz helen daha ''Çanakkale geçilemez'' diyoruz!

Ergenekon ve benzeri davalar ile Türk General ve subaylarının aşağılanarak Silivri'ye tıkılmaları, Çanakkale'nin geçilmezliğini yitirmesidir.
1915 de şayet Çanakkale'yi geçebilselerdi müstevliler de Türk Subaylarını tutuklayarak zindana tıkacaklardı. Demek ki  Çanakkale geçildi.

Çanakkale, Oslo görüşmeleri ve Dolmabahçe Mutabakatıyla öylesine bir geçildi ki; ta Sur'a, Nusaybin, Şırnak'a kadar geçilmedik yer kalmadı.

Çanakkale, Türk düşmanı papazın heykeli altında, AB Anayasa metnine atılan imzayla geçildi.

Dün müstevlilerin Çanakkale Boğazında Ocean, Quenn Elizhabeth, Agamemnon, Bouvet, Albion gibi zırhlıları vardı ama, Nusret Mayın gemisi ve Koca Seyit'e toslayıp boğazı geçemeden birçoğu battı. Lâkin bugün Ankara'da batmayan sadık zırhlıları dolaşmakta!

Sadece, Anayasadan Türk, Kelime-i tevhitten ise HZ. Muhammed ismini çıkarmaya cür'et etmeleri bile Çanakkale’nin sessiz sedasız geçildiğinin belgesidir.

Barzani’yi kırmızı halılar üstünde yürütüp, 
PKK’lı Şivan’a,  ‘’Türk’ün ocağına ateş düşsün’’ türküsünü söyletip, karı- Koca birlikte ağlamak ta Çanakkale’nin sessiz sedasız geçildiğinin belgesidir.

Ya Çanakkale’nin bulunduğu Trakya’da Yunan kilise Bankasının satın aldığı uçsuz bucaksız topraklar için ne demeli?

Ya da Habur Çadır Mahkemelerinde, PKK'lı eşkıyalar kızmasınlar diye köşedeki Atatürk resminin ve Türk bayrağının kaldırılması?

Hepsi bir tarafa;
Şehitlerimizin üzerinde henüz daha şehadet kanlarının kurumadığı sahaları yabancılara satarak, şehitliklerimizde ŞARAP FABRİKASI kurulması, Çanakkale'nin geçilmesi değil de nedir?

Utan be Meclis!
Azıcık yüreğiniz kanasın!
Vicdanınız sızlasın!
Niçin Çanakkale geçilirken susuyor
Ve bir daha ki seçimlerde listeye girebilmek için liderlerinize yılışıyorsunuz?

Denecek tek söz; ‘’Beyler geçmiş olsun, Çanakkale AKP ile geçildi’’

18 Mart 2015
ORHAN KILIÇOĞLU

Editör: TE Bilisim