YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi

 SUR VE CİZREDE NE YAPILIYORSA DÜN TUNCELİDE AYNISI YAPILMIŞTIR.

GEÇMİŞİ SAVUNAMAYANI YARIN KİM SAVUNUR? ERMENİ HAÇLI İFTİRALARI HİÇ BİTERMİ?
Bugün Sur'da Cizre'de devletimiz ne yapıyorsa dün Tunceli'de aynı refleksi göstermiştir. Bugünde dünde devlet olmanın gereği olarak doğrusu yapılmıştır. Bir millet ve onun devleti hainlere ceza vermekten aciz kahramanlarını baş tacı edemiyorsa devlet ve millet olarak yarın çok daha ağır bedel ödemek zorunda kalır. Dün Tunceli’de isyan eden seyit Rızanın Öcalan’dan ne farkı vardır? Dün için Tunceli'de köprü karakolunu basıp o yiğit kamu görevlilerini öldürenlerin Hakkari Dağlıca Karakolunda alçakça askerlerimizi şehit edenlerden ne farkı vardır?

Temel gerçek şudur devlette devamlılık esastır. Dünün hakikatlerine vakıf olamayanlar yarın aynı akıbete ile iftiraya uğrarlar. Dünü savunamayanları yarın kim savunacaktır? Türkiye’nin en büyük sıkıntısı milli tarih şuur eksikliği olanların elinde oyuncak olmasıdır. Ermeni ve haçlı Siyonist iddiaları karşısında dünün ve bugünün mazlumlarının sahipsiz kalmasıdır.

Yarın bugünün siyasi veya kamu aktörlerini bekleyen aynı iftira ve suçlamalara muhatap olmaktır. Dün Çanakkale kurtuluş savaşı Tunceli’de beşinci kol Sur Cizre ve Güneydoğuda Ermeni haçlı destekli terör örgütleri ile karşımızda ittifak kurup bizi arkadan hançerleyen sözde müttefikler var ayıdan post Rus’tan ve Siyonist haçlıdan dost olmaz.

Sabri Şenel

Editör: TE Bilisim