Saatler sonra enkaz altından kurtarılan bebekler Saatler sonra enkaz altından kurtarılan bebekler
 Ülkemizin %99'u müslüman sözde...yeni Osmanlı... yeni Türkiye... bir sürü cemaat...tarikat...dernek...herkes islamı anlatıyor...anlatmayı bırakın...anlattıklarınızı kendiniz yaşayın yeter...siz sosyeteler...sokak hayvanlarını bakın koruyun da ...garip insanlara da bir göz atıverin...muhtarlar mahallenizden sorumlusunuz...saray muhabbetlerinde yaşayanların yaşadıklarını anlatın...

YAZIKLAR OLSUN BİZLERE...!

Çanakkale'de barakada yaşayan 52 yaşındaki Ünzile Türkmen, donarak hayatını kaybetti.



Çanakkale'nin Ezine İlçesi'nde, yatalak hasta, 55 yaşındaki Ünzile Türkmen, eşi ile kaldığı barakada öldü.
Camikebir Mahallesi'nde, Akçin Çayı'nın kenarında boş araziye kurduğu barakada yaşayan 61 yaşındaki Ahmet Türkmen, dün saat 16.00 sıralarında 5 yıldan bu yana yatalak hasta olan eşi Ünzile Türkmen'in karnını doyurmak istedi. Sepet örerek geçimini sağlayan Ahmet Türkmen, eşinin aç olmadığını söylemesi üzerine, sobayı yaktıktan sonra bazı işlerini halletmek için dışarı çıktı.
Bir süre sonra dönen Türkmen, eşini yattığı sedirin üzerinde hareketsiz görünce komşularının yardımıyla 112'yi aradı. Barakaya gelen sağlık ekipleri, Ünzile Türkmen'in öldüğünü belirledi. Cesedi, Ezine Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.



Türkmen'in eşi tarafından hastane morgundan alınan cenazesi bugün ilçe mezarlığında toprağa verildi. Polis, Türkmen'in ölümüyle ilgili sorşturmanın sürdüğünü bildirdi.



Editör: TE Bilisim