Türkler kakafoniyi sona erdirmelidir! Türkler kakafoniyi sona erdirmelidir!
 Evinin zorla elinden alındığını söyleyen şahıs, Demircan'a, "Benim yuvamı yıktın! Sen de bu tabuta gidereceksin.” dedi.
Bakan Eroğlu’nun kayınpederi Hacı Salih Yüksel’in cenaze namazı Kasımpaşa Camii’nde kılındı. Buradaki cenaze namazına Bakan Eroğlu ve eşi, eski Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, İstanbul Valisi Vesip Şahin ve Hacı Salih Yüksel'in arkadaşları ve akrabaları katıldı. Cenaze namazı öncesi Eroğlu ve eşi taziyeleri kabul etti. Eroğlu burada gazetecilere yaptığı değerlendirmede üzüntüsünü dile getirdi. Öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı.


Cenaze namazı bittiği sırada kalabalığın arasından bir kişi Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’a tepki gösterdi. Beyoğlu’nda oturduğu öğrenilen Hasan Özdoğan, cenazede Demircan’a yönelik olarak, “Benim yuvamı yıktın! Burası yeri. Sen de bu tabuta gidereceksin.” şeklinde ifadeler kullandı. Araya namaza katılan diğer vatandaşlar girdi. Şahıs daha sonra kalabalığın arasından uzaklaştı.

'TAYYİP ERDOĞAN KANUNUNU KABUL ETMİYORUM'

Belediye başkanının evini zorla aldığını söyleyen Özdoğan, “Beni sokağa attı. Soğukta yatıyorum 3 Eylül’den bugüne kadar. Kamulaştırmayı gerekçe gösterdiler. Kamulaştırma dediğin, okul, yol, hastane gibi alanlar için kullanılır. Bunlar ne yapıyorlar? Alıyorlar zorla. Bir liraya alıyorlar, satıyorlar 30 trilyona. Böyle kamulaştırma olur mu? Attı beni sokağa Kasımpaşa’da soğukta yatıyorum ben. Benim yuvamı yıktın! Sen evde rahat uyuyorsun. Böyle bir kanun var mı? Babası da hoca. Gelsin babası 'Hz. Ömer’in adaletini uygula' desin, ben de kabul edeyim. Tayyip Erdoğan kanununu kabul etmiyorum, ben soğukta yatıyorum. Allah’tan reva mı bu? 60 senelik evim orası. Ben buraya denk geldim. Bilmiyordum cenaze namazı olduğunu. Dedim; ‘Benim yuvamı yıktın, sen de bir gün bu tabuta gireceksin’ Girmeyecek mi o da? Bana bir şey söylemedi. Ayrıldı gitti. Beni bu hallere düşürdü. Eşyalarım nerede belli değil.”

Bakan Eroğlu'nun kayınpederi Kulaksız Mezarlığı'na defnedildi.

Editör: TE Bilisim