Türkler kakafoniyi sona erdirmelidir! Türkler kakafoniyi sona erdirmelidir!
İMAG-İstanbul  Milliyetçi  Avukatlar Grubu üyesi avukatlar davada yine şehit ailesini ve ülküdaşlarını yalnız bırakmadı. Çok sayıda İMAG üyesi milliyetçi-ülkücü avukat ısrarla Şehit Cengiz Akyıldız davasını takibe devam ediyorlar.  Duruşma saat 10.00 da Bakırköy 15.Ağır Ceza Mahkemesinde başladı, kimlik tespitinin ardından  bir kısım  şahitlerin ifadelerinin alınmasına geçildi. Şahitlerin Cengiz Akyıldız’ın silahla vurulma anını anlattıkları anlarda iki taraf avukatları arasında gergin anlar sözlü sataşmalar yaşandı.  Bilhassa faillerin avukatlarının ortamı ajite etmek amacıyla yüksek sesli  olarak ve tahrik edici konuşmalar yaptıkları, şahit ve müştekileri  tahrik ettikleri  gözden kaçmadı.

Dava sonunda bir açıklama yapan İMAG – İstanbul Milliyetçi Avukatlar Grubu Temsil Heyeti  Başkanı Av.Ali Rıza Kaplan “ Adaletin  maalesef ağır aksak   işlediği ülkemizde, biz Türk Milliyetçisi Avukatlar olarak şehidimizin öcünü yerde bırakmayacağız, tüm hukuki yolları deneyerek kardeşimizi katledenlerin   kanun önünde hak ettikleri cezayı almaları için sonuna kadar hukuki mücadeleye devam edeceğiz”  dedi. 

Dava da bir kısım şahitler dinlendi ve eksikliklerin ikmali ve duruşmaya gelmeyen şahitlerin dinlenebilmesi için duruşma 15.Haziran.2015 gününe ertelendi. 

 

Editör: TE Bilisim