YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi
Türkiye Cumhuriyeti   bir   Milli   Devlettir. Küreseller, Milli Devleti tasfiye etmek  için yerli  işbirlikçilerle   işbirliği yapmış, yıllardır  iktidarın nimetleri de  sinsice  paylaşılmış ,palazlanma  zirvelere  taşındıktan   sonra ,belkide  yönetim erkince  farkedilmiş, veya başka sebeplerden dolayı  paralel yapı ile  ipler kopunca  çatışmalar  başlamıştır.  

ABD  kullandığı  Pensilvanya  eli ile  devletimiz, bugün yaşadığımız karanlık sürece taşınmıştır.
 
Defalarca  pkk  ve  Paralel  yapı  hakkında  yazılar  yazılmasına rağmen ,muhalefetin itirazlarına rağmen  Paralel  örgüt  es geçilmiş,tüm  devlet  kurumlarında ,bakanlıklarda  bu  örgüt  önemli  mevzilere yerleşmiştir.
   
Şu  bilinmelidir ki;bu  ihtilal  başarılı olsa idi  ,devletimiz  ve Türk Milleti  çok  kötü  durumlara  düşecekti. Allah  bu milleti  koruyor  ve korusun inşallah... Ülkücülerin ısrarlı itirazlarına kulak tıkayarak, bu işbirliğini sürdüren ve sonra kanlı bıçaklı bir iktidar kavgasına sürüklenerek, ülkemizde darbe ortamını oluşturanlar, şimdilerde sokaklarda ellerinde Türk bayrakları ,dillerinde Mustafa Yıldızdoğan’ın Türkiyem parçası ile demokrasi nöbeti tutuyor. 

Ülkücü  sloganlar  atıyor,Bozkurt  işareti  yapılarak  milli  hassasiyetler  ön plana çıkarılıyor.
 
Bu hassasiyetlerin ön plana çıkması  elbette  güzel  şeyler.
 
Ancak  bu  milli duruş bundan sonra  hayatımızın her alanını  sarmalamalıdır.
                                                                  
Türkiyem  türküsünü  TRT  de yasaklayanlar  şunu  kendilerine sormalıdırlar:  Yahu  biz ne yaptık,  biz  yıllardan beri  kimlere hizmet ettik? 
Din  kullanılarak devleti  ele geçirmeye çalışan   bu örgüt   elemanları  her yerde   önemli  makamlara  getirilirken ,diğer  vatan evlatları   horlanmış,itilmiş ,hakları  gasp edilmiştir.
 
Özellikle  Silivri  ve diğer  yerlerde  yıllardır suçsuz yere  hakları  elinden alınmış,gerçek komutanların  hakları  ve  şerefleri  onlara acilen geri verilmelidir.  Devleti yönetenler,asla  Atatürk'ün kurduğu  Milli  ve Üniter  Devlet  yapısından  şaşmamalı,yabancı ideolojilerin sahiplerine  ve  Emperyal yapılara  ve uşaklarına  dikkat etmelidirler. 

Bu yapılarca kullanılan  devlet  kurumları  ve  idareciler, hemen  revize  edilmeli  ,Türk Milleti'nin özellikleri  ile  özdeşleşmiş  Milliyetçi ,vatansever  insanlar  bu kurumlara  yerleştirilmelidirler. 

Türk Milliyetçiliğini  ayaklar altına almak  söylemleri  ,Pkk ve  Paralel  yapı gibi  dış güçlerce  kullanılan piyonları  ,TC Devleti'nin  düşmanlarını çok  sevindirmiştir. 

Bu örgütün  gecelerinde  salya sümük  ağlayanların  ,artık  MHP  çizgisinde  ,Atatürk'ün kurduğu  ana yapıya sahip çıkarak  ,vatan evlatlarını da harcamadan  Milli  bir politika izlemelidirler.O halde demokrasi nöbeti ile milleti sokaklara davet edenler ,her  partili  ,özellikle  ''Vatanda Türk ,Türk'te vatan  ''diyenlerce  caddelere  çıkıp ,demokrasiye sahip çıkmadaki  desdekler , desdekleyenler   ,şu an  devleti yöneten siyasi iktidarca  karşılık bulmalıdır.  

Geçmişteki  öteleme  ve haksızlıklar  ortadan kaldırılmalıdır.  

Bu ülkenin  görüldü ki  birlik olmaya çok ihtiyacı  vardır. 

Her vatan evladı  bizim için kıymetlidir,değerlidir. 

Bu  ülkeyi  oluşturan insanlara  bu gözle bakılmalıdır.

Şu anki  karışık ortamda  ,  cadı avına  çıkılmamalı  gerçek  suçlular  sık elenerek  toplanmalı,devlet  kademelerinden çıkarılmalıdırlar. 
Geçmişteki  ihtilallerde olan  haksızlıklar  bu sefer  olmamalı,kurunun arasında  yaşlar da yanmamalıdır. 

Ülkeyi  kana bulayanlar, meclisimizi  bombalayanlar ,halkın üzerine  kurşun yağdıranlar  ciddi  bir biçimde  ayıklanmalı  ve gerekli  cezayı almalıdırlar. 

Şahsi  ihtiraslarına gem vuramayan  bazı   yöneticiler ,kurumlardaki  bazı şahıslar  ,adaletli olma noktasında  ,Allah korkusuyla   davranıp, insanlara  haksızlıklar yapmamalıdırlar.  

Bu ülke  hepimizin ,BAŞKA  TÜRKİYE  YOK!


Editör: TE Bilisim