Şanlıurfa’nın Ceylanpınar İlçesi’nde bir evin duvarına Suriye’den atıldığı belirtilen roketatar mermisi isabet etti. Duvara isabet eden ve patlamayan roketatar mermisi için polis imha çalışması yaptı. Dün akşam saatlerinde de evinde oturan bir kız çocuğunun ayağına sınırdan geçen bir mermi isabet etmişti.

İç karışıklığın sürdüğü Suriye’nin Haseki kentine bağlı Rasulayn ilçesinde, muhalifler ile PKK’nın bu ülkedeki kolu olan PYD güçleri arasındaki çatışmalar devam ediyor.

Ceylanpınar ilçesinde tedirginliğe neden olan çatışmalar sırasında, sabah saatlerinde ateşlenen bir roketatar mermisi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi 177′nci sokakta bulunan Ali Gündüz’ün evinin duvarına isabet etti. Mahallede paniğe neden roketatar mermisinin duvara isabet etmesinin ardından olay polise bildirildi. İhbar üzerine sokağa gelen polisler, roketatar mermisinin patlamadığını saptadı. Sokakta güvenlik önlemi alan polis, merminin imha edilmesi için bomba imha uzmanlarına haber verdi.

SURİYE ÇATIŞIYOR BİZ VURULUYORUZ!

Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli

Ceylanpınar’da tedirginliğin artmasına yol açan olay ve çatışmaların sürmesinden dolayı güvenlik güçleri, vatandaşlara sınır hattından uzaklaşmaları yönünde uyarı anonsları yapmaya başladı.

Editör: TE Bilisim