Yine başörtüsü yine istismar siyaseti bu ülkenin insanları kahir ekseriyette Müslüman Türk milli kimliğine sahiptirler. İnsanların inanç değerlerine tepeden bakan yılların CHP ve yandaş imtiyazlı irtica korosunun baskıları insanları canından bezdirmiş çok büyük acılar çektirmiştir. Dindar inandığı için örtünen inandığını yaşamak isteyen hanımefendilerin her türlü dini inancını yaşamak kadar tabi bir davranış olabilir mi? Her insanın inanma ve inandığını yaşaması doğuştan gelen ve bugün evrensel hak diye sunulan insanlığın geldiği ortak davranış noktası değil midir?

Bu ülkede toplumun büyük çoğunluğu Müslüman Türk ve kendine has geleneksel değerleri olan bunları yaşamayı varlık sebebi sayan insanlardan meydana gelir. Özgürlük anlayışı kendi yaşayış tarzınızı başkalarına öncelikli geçiş üstünlüğü olan çağdaş hayat olarak dayatma hakkını kimseye veremez.

Yıllarca bu ülkenin insanlarına tepeden bakan jakoben anlayış, dini değerleri siyaset tarzının odağına yerleştiren ve bu mukaddes değerler üzerinden ikbal arayanlara adaletsiz ve haksız bir biçimde altın tepsi içinde zenginleşme ve makam fırsatları sunmuştur.

Gösterilen her türlü irtica ve laiklik maskeli din düşmanı tavırlar bu kesimin değirmenine su taşımış hakları ve emekleri olmadık biçimde yelkenlerine rüzgar verilmiştir. Artık yeter bu saldırılar anlayış ve fikir fukaralığı ülkenin güvenlik sorunu haline gelmiştir. Darbeci koro ve yedeğine aldığı irtica destekli laiklik ceberut takımı uzun yıllar düzenin avantajlı ballı kaymaklı takımı olmuştur. Kendilerini kah cuntacılarla, kah iş dünyasında, kah medyada hayatın her alanında kol kola omuz omuza gördük. Yıllarca ABD ve AB kapılarında şaibeli ilişkiler ile siyaset ve yönetim vizesi alırken, çoğu kez sosyalist enternasyonel fantezisi yaparken izledik.

Yıllarca hüzünlendik içlendik hem de hiç sıkılmadan bunu millete bağımsız Türkiye diye takdim ederek yıllarca aldatıldık. CHP’nin temsil ettiği anlayış ülkeden imtiyazlı dışarıdan destekli milletin başında irtica adlı değnekle terbiye edilmek istendik. Sağ iktidar sol iktidar kayıkçı kavgaları ve sonuçta yıllar heba edilmiştir.

BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ... BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ...

CHP ve yandaşları milletin Müslüman Türk olduğunu erken fark edip bundan komplekse düşmeseydi bugün bölgenin ve dünyanın lider ülkesi çoktan olmuş o zaman çağ atlamıştık. Gelinen noktada artık CHP Müslüman Türk, AKP Türk milli kimliği saplantısından kurtulmadıkça ülke kan kaybetmeye devam edecektir.

CHP onarılmaz Müslümanlık kuyruk acısından kurtulmadıkça ve Atatürk’ün kurduğu parti olmadıkça AKP ye destek hayat ve muhalefet olmaya daha nereye kadar devam edecektir?

Bu kafa karışıklığı AKP’nin yaptığı genel ve yerel icraatları masaya yatırmaya engel teşkil eden anti demokratik çağdışı bir kafa yapısıdır. AKP ye bu ivmeyi vermeye kimsenin hakkı yoktur. AKP’yi halktan kaçıran sorgulanmaktan hesap vermekten kurtaran bu bağnaz çağdışı laiklikle alakası olmayan kafa yapısı değil midir? AKP’yi mübarek dinimizin temsilcisi gibi anlayışsızca dayatan, onlara dolaylı destek veren, kendini Cumhuriyet değerlerinin imtiyazlısı, tek mirasçısı savunucusu diye topluma empoze eden bu sakat anlayış dönemi bitmeli mahkum edilmelidir.

Müslümanlığımız, Türk milli kimliğimiz, ülkenin ve Cumhuriyetin kuruluş ve kurtuluş değerleri, birlikte asgari müşterek onur şeref ve saygı duyduğumuz varlık sebebimiz olmalıdır. Kimlik etnik siyaset dini siyaset dönemi bitmeli ülkenin gerçek gündemi tartışmalı AKP halka hesap vermelidir.

CHP artık iktidarların ömrünü uzatan muhalefet koruyucu zırhı humuslu zemini olmaktan çıkarılmalı halkın değerleri ele barışmalı bu yılların kör dövüşü bitmelidir. Dini kimlik, milli kimlik, Cumhuriyet ilkeleri kuruluş ve kurtuluş değerlerini tartışmak yüz sene geriye dönmek ve ülkeye zaman kaybettirmektir. Bu ülke için kuruluş ve kurtuluş bedelleri ödenmiştir. Kimse bu ülkeyi yeni bedeller ödetmek zorunda bırakmasın herke bunun altında kalır ve ülkeye yazık olur.

Editör: TE Bilisim