CHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu, önceki gün Muğla'da yakalanan teröristlerin üzerlerinin soyularak gözaltına alınmasını "insanlık dışı olarak" nitelendirdi. Gelen tepkiler üzerine yeni açıklamalar yaptı ve paylaştığında ısrar etti.

Kendisine sadece o güvenlik güçlerimizin tek tırnağı bile, o alçak teröristlerin topundan daha değerlidir demek istiyoruz.

Unutmasın ki, OHAL dönemindeyiz ve güvenlik güçlerimize özel yetkiler verilmiştir.

Ayrıca mesela aracından habersiz inerken katledilen uzman çavuşumuza, hamile karısına alışveriş yaparken pazarda katledilen askerimize de aynı duyarlığı göstermesini ve resimlerini paylaşmasını rica ediyoruz.

Ayrıca hatırlatırız.. merak etmesin... paylaştığı resimlerde de görüldüğü üzere resimlerin uygunsuz bölümleri mozaiklenmiştir.

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, Muğla'da yakalanan PKK'lı teröristlerin fotoğrafını Twitter hesabından paylaşarak yaşananları "rezalet" olarak nitelendirmişti.



"VAHŞET..."
"Bu vahşeti alkışlayanlar değil vatansever, insan bile olamazlar. Hukuk dışılıkla, vahşetle ülke, birlik, beraberlik korunamaz." diyen Bekaroğlu, gelen tepkiler üzerine bir açıklama daha yapmak zorunda kaldı.

"FOTOĞRAFLARIN YAYINLANMASI YANLIŞ"
Twitter hesabından açıklama yapan Bekaroğlu, kendisinin ve partisinin terörle mücadelede devletin yanında olduğunu ifade etti.

CHP'li vekil, teröre karşı birlik mesajı verdikten sonra teröristlerin fotoğraflarının paylaşılmasının yanlış olduğunu bir kez daha söyledi.

Bekaroğlu, şunları söyledi: "Ben ve partim terörle mücadelede devletin yanındayız, her türlü desteği veriyoruz. Öldürülen ya da yakalanan terör zanlılarının uygunsuz; çıplak ya da parçalanmış fotoğraflarının yayınlanması yanlıştır."


Editör: TE Bilisim