Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da! Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da!
 24 Haziran seçimleri hakkında yaptığımız tüm değerlendirmelerde yanılmadığımız, bir kez daha sonuçlarla teyit edilmiştir.

Etnik istismarın terör örgütü uzantılarına nasıl milletvekili olarak yansıdığını üzülerek gördük. Bir taraftan sosyal demokrat söylemin nasıl mezhepçi bir özle parti bağnazlığına döndüğünü adeta değişimin önünde muhafazakar seçmen önünde Berlin duvarı gibi korku duvarı olarak hala durduğunu; diğer taraftan bunun merkez sağa her seçimde emeksiz seçim zaferi olarak yansıdığını defalarca yaşadık.

Haberalp sayfasında CHP analizim yüzde yüz doğru çıktı.

Türk milliyetçileri için bu sonuç asla tatmin edici değildir. Ülkücülerin ülkenin her derdine şifa olacak reçeteleri var... bu umudu hiç kaybetmedik. Bu çizgimden hiç şaşmadım. Hiç kimsenin ne ceketine ne eteğine tutunduk... gerçekleri yazdık.

Hakkımızda abuk subuk yazanları, isnat ve iftira edenleri hep mahcup ettik.

İnandığımız değerler uğruna kutlu yürüyüşümüz sürecektir. Doğrulara destek, yanlışa köstek varlık sebebimiz olacak.

Çok seçim kaybettim; bu psikolojiyi en iyi yaşayan bilenlerdeniz... Hiç ikbal taklacısı olmadık. Bizi yakınen tanıyanlar neleri reddettiğimizi yakınen bilirler. Ğarti taassubunu aşan Müslüman-Türk kimliği bakışı İle olaylara bakmaya devam edeceğiz.

Kendi bağnazlığına bizden destek bekleyen yanılır. Allah için inandığını söyleyen söyleyen, söylediğini yaşayan aciz bir kul vefakar cefakar ve fedakar dava adamlığı çizgimiz son nefese kadar sürecektir.

24 Haziran seçimlerini yazmaya devam edeceğiz. Allah Türk milletini korusun!

Aşağıdaki yazı seçimden önce yazılan CHP ile ilgili yazımdır. Bu sonucu almadan tahminlerimizin ispatıdır.

www.haberalp.com/gundem/chp-bildigimiz-gibi-degisen-ne-var-h85169.html




Editör: TE Bilisim