ŞIRNAK'ın Cizre İlçesi'ndeki Nur Mahallesi'nde çıkan çatışmada, 1 polis memuru şehit oldu, 3 güvenlik görevlisi de yaralandı.

 

BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ... BİZ OLALIM; BİR OLALIM. "MODERN VE GELENEĞİN ARASINDAKİ GERİLİMDEN," ANCAK BU YOLLA KURTULURUZ...

Cizre İlçesi'nde 4 Aralık'ta ilan edilen sokağa çıkma yasağından sonra PKK'lıların kazdıkları hendekleri kapatmak ve kurdukları barikatları kaldırmak için 14 Aralık'ta başlatılan operasyonlar devam ederken, bu sabah saatlerinde İlçesi'ndeki Nur Mahallesi'nde şiddetli çatışma çıktı. 

 

Polis ve askerin müşterek yaptığı operasyon kapsamında Nur Mahallesi'ne girmeye çalışan güvenlik güçleri ile PKK'lılar arasında şiddetli çatışma çıktı. Çatışmada açılan ilk ateş ile 1 polis memuru şehit olurken, 1 polis ve 2 asker yaralandı. Yaralılara ilk müdahale Cizre Devlet Hastanesi'nde yapıldıktan sonra Şırnak Asker Hastanesi'ne kaldırıldı. Nur ile Cudi Mahallesi'ndeki şiddetli çatışmaların devam ettiği öğrenildi. 

Editör: TE Bilisim