YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi YSK resmen ilan etti: Erdoğan Cumhurbaşkanı seçildi





Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açıkladığı terörle mücadele eylem planı çerçevesinde ikinci çözüm süreci döneminin başladığı belirtilmişti. 
Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açıkladığı terörle mücadele eylem planı çerçevesinde ikinci çözüm süreci döneminin başladığı belirtilmişti. Nusaybin'de bir teröristin cenazesindeki görüntüler ve Diyarbakır'daki gelişmeler bunun kanıtı olarak yorumlanıyor.
 
Diyarbakır’daki trafik yön ve yer belirleme levhaları artık iki dilli. Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, şehrin yeni yerleşim alanlarındaki çevre yollarına Türkçe ve Kürtçe trafik yön ve yer belirleme levhaları astı.

Kırsal mahallelerde de aynı çalışmanın sürdürdüğünü belirten belediye yetkilileri, bu yıl 500 kilometrelik yol ağında yer ve yön belirleme levhaları asılacağını bildirdi. 


 
Ulaşım Daire Başkanlığı Teknik Hizmetler Şube Müdürlüğü Trafik Atölyesi ekipleri, Aralık ayında başlayan levha asma çalışmaları bazı levhalarında yerleştirilmesiyle sona erdi. 
 
Yapılan çalışmayla 20 noktaya tava tipi, 7 noktaya tak tipi (U ve L şeklinde) çok dilli yön bulma levhaları asıldı.
 
Teknik Hizmetler Şube Müdürlüğü Trafik Atölyesi’nde Ocak ayında yapılan 500 adet trafik yer ve yön belirleme levhası da kırsal mahallelere asıldı.



Editör: TE Bilisim