DARBE BAŞARIYA ULAŞSAYDI!!!
Tuncay Kesler

15 TEMMUZ 2016 Türk Silahlı Kuvvetleri sabah karşı 3:00 da yönetime el koydu. Gözaltılar devam ediyor. Sabah 6:00 dan itibaren sokağa çıkma yasağı ilan edildi. Asker tarafından ele geçirilen R.Tayyip ERDOĞAN ve hükümet üyelerinin nerede olduğu bilinmiyor. R. Tayyip ERDOĞAN' ın öldürüldüğü sanılıyor.

16 TEMMUZ 2016 Ülkede TRT haricinde hiç bir televizyon, radyo ve internet yayını yok. Sokağa çıkan halk askerle çatışıyor. Başkentte yüzlerce tank sokaklarda. Kan dökülüyor. Amerika Türkiye'de ki yeni yönetimi tanıdığını söyledi. İstikrarlı bir Türkiye tavsiyesinde bulundu. Ordudan bir kısım subaylar darbeye uymayacaklarını açıkladılar. Çatışmalar başladı.

17 TEMMUZ 2016 Askerler çatışmaya devam ediyor. Başkent ve darbeye direnen bazı şehirler ağır bombardıman altında. Ölü sayısı hızla artıyor. İŞİD Türkiye'ye bazı unsurlarını sevkedeceğini duyurdu. PKK, doğu illerinde güvenliği kendisinin sağlayacağını ilan etti.

Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da! Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da!

18 TEMMUZ 2016 Bombardımanlar hız kesmiyor. Ölü sayısı binlerle ifade ediliyor. Rejim direnenlerin üstüne bomba yağdırıyor.

19 TEMMUZ 2016 BM, İstanbul ve boğazların güvenliğini sağlayacağını duyurdu. Askeri operasyon kapıda. Rusya Karadeniz ülkeleri dışında hiç kimsenin İstanbul'da güvenlikten sorumlu olmadığını söyledi.

20 TEMMUZ 2016 Amerika, rejimden yana tavır koyacağını, içeriye sızan İşid unsurlarını temizlemek için bombardımanlara katılacağını söyledi. PKK güçlerinin silahlandırılması ile doğu illerinde İşid'çi avı başladı.

21 TEMMUZ 2016 Ermenistan AĞRI sınırına asker yığmaya başladı. 'Kıbrıs Rum kesimi, Kıbrıs Rum toprağıdır ve gereken yapılacaktır' açıklaması yapıldı. BM askerleri İstanbul'da. Bir kısım eserlerin korumaya alınması amacı ile Saraylar boşaltılıyor. Yeni adres British Museum.

22 TEMMUZ 2016 Ermenistan, 'Ermeniler topraklarına kavuşacak, bekleyin' açıklaması yaptı. Bombardımanlar devam ediyor. İç çatışma artıyor.
Fransa ve Almanya gibi ülkeler de rejime yardıma geliyor. Putin : "Türkiye'de istikrar sağlanmalı".

23 TEMMUZ 2016 İran Şii milisleri Türk topraklarında. Dünyanın dört bir tarafından cihadistler Türkiye topraklarına gidiyor...

...

Daha fazla devam edemeyeceğim. İç savaş, darbe vs. hepsi çevremizde bekleyen SIRTLAN sürüsünün iştahını kabartıyor. ALLAH vermesin böyle bir durumda, ne canınız, ne namusunuz, ne eviniz, ne barkınız kalırdı.

Allahım vatanımızı ve milletimizi düşmanlardan korusun vatanına sahip çıkan herkesten Allah razı olsun.

LÜTFEN PAYLASALIM Kİ, DURUMUN CİDDİYETİ KAVRANSIN.


(Haberalp)

Editör: TE Bilisim