Saatler sonra enkaz altından kurtarılan bebekler Saatler sonra enkaz altından kurtarılan bebekler
Şimdi çok samimi olarak AKP ve Erdoğan'a soruyoruz.Cunta idarecilerinin belirlediği yasalarla ısrarla o koltuklarda oturmayı nasıl içinize sindiriyorsunuz?
AKP darbecilerin yaptığı seçim ve siyasi partiler kanunu ile aday belirlemeyi hangi milli irade ve demokrasi anlayışına sığdırıyor?(1)
İnsanları Ankara'da AKP genel merkezi kapısında yatırıp kaldıran el etek öptüren siyaseti ayak oyunlarına mecbur ve mahkum ettiren nice saf yiğitleri siyasetten geçinenlerin ayak oyunları ile mağlup ettiren kimdir?
Nice saf Anadolu evlatlarını siyaseten hançerleten aslanı kediye boğduran çağın Türkiye'ye özgü yeni siyasi köle düzenin baş sorumlusu ayağa kalk ve millete hesap ver!
Lafa gelince mangalda kül bırakmayan her gün darbe ile yatıp darbe ile kalkan bol darbe sömürüsü yapan ve siyasetten nemalanan kimdir?
Bu maskeli iki yüzlü kafa yapısı suç üstü yakalanmıştır.
Masum insanları darbe palavraları aldatıp suçlayıp ile Silivri Ceza evine tıkayan ve ''pardon aldatıldık'' diyerek bir çok insanın hayatını karartıp bitiren bu kafa yapısı nasıl oluyor da cunta idarecilerinin yaptığı seçim kanun ve siyasi partiler kanun ile milletvekili adayı belirliyor?
AKP nin yaptığı temayül yoklamasının sonuçları yoklamaya konu edilen adaylar tarafından bile asla öğrenilemiyor.
Her gün bangır bangır bağırarak şikayet ettiğiniz CHP nin şeflik dönemi yıllarında "açık oy gizli tasnif" zihniyetinden ne farkınız var? Çağın yeni milli şefi kimdir?
Bu özgürlük çağında evrensel temel insan haklarının zirve yaptığı bir dönemde darbecilerin yaptığı yasalara sığınmak gerçekten utanç verici bir durum değil midir?
Bu yasaları illa AB ve ABD mi dayatması gerekiyor?
Ama bu gerçek artık anlaşılmış AKP nin maskesi düşmüştür.
7 haziran seçimlerinde bu çağ dışı kafa yapısının siyasi faturası sandıkta kesilecektir. AKP siyasi partiler mezarlığına gönderilerek bu dönem inşallah kapanacaktır. 
Bu seçimlerde maske mutlaka düşürülmeli ülke özgür milli iradesi ile yöneticilerini seçmelidir.
ANAP döneminde tek siyasi partinin yakaladığı parlamento çoğunluğu ile bu melese çözülebilirdi ama bunu Türk milletine bu hakkı çok gördüler.
Asıl bu temel konuda halkın iradesine vurulan zincirler kırılıp demokratikleşme ile millet iradesinin önü açılmalıdır.
Ama tek kişi üzerinden ülkenin geleceğine hükmediliyor. 
Belediye başkanı,bakan milletvekili adayı olmak tek kişinin aklına insiyatifine mecbur ve mahkum edilerek insanlar rencide ediliyor.
Ahbap çavuş ilişkili yıkama yağlama ve yalakalık düzeni kurumsallaştırılıyor.
Bu yağcılık düzeni yıkılmalı ülkeye vatandaşın kendi yöneticilerini kendisinin seçeceği düzeni getirmek en öncelikli sorundur.
Aday belirlemelerinin çok farklı ilişkilere veya bir kaç kişinin insiyatifine bırakıldığı düzen ancak totaliter oligarşi yönetim anlayışı kokan düzeni çağrıştırır.
Ülkenin 21.asırdaki en büyük demokrasi sorunu bu cunta yasalarına mecbur olan kanunlarla yöneticilerini belirlemesidir? 
Bu ülkenin evlatları yerinden milletten direkt aldığı güçle imtiyazsız siyaset yapabilmelidir.
Bu ülkede sizin çocuklarınız ve meşhur servet şöhret ve siyasi şahsiyetlerin çocuklarımı imtiyazlı siyaset yapacaktır? 
Bu darbe yasaları değişmeli ülkeden önce AKP ye demokrasi gelmeden ülkenin önü açılabilir mi? Yükselen milli rahmet seli AKP yi baraj altında bırakma süreci hız kazanmaya başladı. Tüm anket ve gerçek kamu oyu yoklamaları ara dönemin bitişin başlangıcına geldiğini gösteriyor. 
Ülke 7 hazirandan sonra ağır darbe dönemini mumla aratan ara dönemin tahribatını gidermeye ve yaralarını sarmaya hazırlanıyor. 
(1)SİYASİ PARTİLER KANUNU. (Resmi Gazete ile Neşir ve İlânı: 24 Nisan 1983 - Sayı: 18027. Düstur, Tertip 5, c.22). Kabul Tarihi: 22 Nisan 1983 Kanun No: 2820.
MİLLETVEKİLİ SEÇİMİ KANUNU. Kabul Tarihi: 10 Haziran 1983 Kanun No: 2839. (Resmi Gazete ile Neşir ve İlânı: 13 Haziran 1983 - Sayı: 18076. Düstur, Tertip

Editör: TE Bilisim