Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş.. Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş..
 Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici,  "Herkes şunu bilsin ki PKK ne sınır dışına çıkar, ne de silah bırakır." dedi.
 Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, PKK’nın ne silah bıraktığını ne de sınır dışına çıktığını söyledi.

Hakkâri Yüksekova Dağlıca bölgesindeki güvenlik güçlerine PKK’lılar tarafından yapılan saldırı hakkında yazılı açıklama yapan Mustafa Destici, “Çözüm (çözülme) sürecinde PKK'nın sınır dışına çıkacağı, silah bırakacağı yalanı ve kandırmacası dünkü Dağlıca saldırısı ile teyit edildi.” dedi.

Destici açıklamasında “21 Mart Nevruz açıklamasını PPK’ ya silah bırakma çağrısı olarak yutturmaya çalışan tüm kesimler 4 gün sonraki PKK saldırısına niye sessiz? Herkes şunu bilsin ki PKK ne sınır dışına çıkar, ne de silah bırakır. Hele PYD üzerinden ABD ile müttefik olduğu bir dönemde bunu hiç yapmaz. Birilerinin seçim öncesi Kürt sorunu yoktur, izleme komitesi yanlıştır, Dolmabahçe açıklaması hatadır sözlerinin inandırıcılığı yoktur. Irak'ın toprak bütünlüğünden yanayız deyip sonra bölge liderlerini PKK’lılarla birlikte kırmızı halıyla karşılamalar unutulmadı. Bugün de Suriye'nin kuzeyinde Irak'ın kuzeyi gibi bir yapılanmaya asla müsaade etmeyiz sözleri bizce açık bir aldatmaca ve kandırmacadır. Suriye'nin Kuzeyinde ayrı bir yapılanmaya karşı çıkıyorsan o zaman nasıl olur da koridor açıp silahlı unsurların geçişine müsaade edersin.” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim