Saatler sonra enkaz altından kurtarılan bebekler Saatler sonra enkaz altından kurtarılan bebekler
 Yoğun bir tempoyla seçim çalışmalarına devam eden Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici ve Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak hafta başından beri devam eden Eskişehir, Konya, Kayseri, Kahramanmaraş, Gaziantep, Şanlıurfa illeri seçim çalışmalarından sonra dün bir dizi faaliyet için İstanbul’a geldiler.
İstanbul’daki programlarını tamamlayan Genel Başkanlardan Mustafa Destici akşam saatlerinde Ankara’ya hareket etmek üzere Sabiha Gökçen Havalimanına doğru yola çıktı. Çekmeköy civarında trafik ışıklarının olduğu noktada, konvoyun önüne çıkan başka bir araca, Genel Başkan makam aracının önündeki konvoyda bulunan bir araç çarptı. Araçta Milletvekili adayları Mustafa Mican, Tolga Aral, Sami Daltaban ve Mustafa Bağcılar bulunuyordu.

Kaza araçta bulunan hava yastıklarının açılması sonucu ciddi bir yaralanma olmadan sadece maddi hasarla atlatıldı. Meclis’teki birkaç parti dışında seçimlerde ter döken partiler gittikleri değişik illerde devlet imkanlarından yararlanmadan kendi imkanlarıyla seçim çalışmalarını yürütüyor.



Parti yetkililerinden alınan bilgiye göre gittikleri şehirlerde hiçbir güvenlik önlemi alınmıyor ve valilik ve emniyet görevlileri bu parti temsilcileriyle ilgilenmiyor. Parti yetkilileri seçim çalışmalarına yetişmek için hızlı hareket ettiklerini belirtirken, parti Genel Başkanlarına ve ekiplerine seçim sürecinde devlet yetkilileri tarafından mutlaka kolaylıklar sağlanması gerektiği de ifade ediliyor.

Editör: TE Bilisim