MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Olağanüstü Büyük Kurultay'ın 10 Temmuz'da yapılacağını açıkladı.

 

Devlet Bahçeli kurultay tartışmalarıyla ilgili yazılı açıklama yaptı.

 

İşte Bahçeli’nin açıklamasının tam metni:

 

Türk milleti tarihinin en kritik, en karanlık günlerinden geçmektedir.

Türkiye sürekli kan ve irtifa kaybetmektedir.

 

Kişisel koltuk ve ikbal hırsıyla hareket eden imtiyazlı bir azınlık rejim ve sistem değişikliği ısrarıyla sabırları zorlamakta, milli güvenliğimizdeki devasa zafiyet ve zayıflıklarla ilgili hiçbir kaygı duymamaktadır.

 

Ülkemizin aşağıya düşüşü, kontrolsüz inişi, istikrarsızlığa mahkûmiyeti kahredici şekilde devam etmekte, hatta hızlanmakta ve derinleşmektedir. Dün Van Çaldıran’da hainler tarafından şehit edilen altı vatan evladımız iktidar ve güç zehirlenmesi yaşayan çevrelerde herhangi bir rahatsızlık uyandırmamış, uyarıcı ve sarsıcı herhangi bir tesir göstermemiştir.

 

Şehitlerimize Allah’tan rahmet dilerken, acılı ailelerine, silah arkadaşlarına ve aziz milletimize sabır ve başsağlığı niyaz ediyorum.

 

TARİH: 10 TEMMUZ 2016

Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da! Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da!

 

Bu kapsamda partimiz, “10 Temmuz 2016 Pazar günü” Ankara Arena Spor Salonu’nda seçimli Olağanüstü Büyük Kurultayı millet ve tarih huzurunda yapacaktır.

 

"KİM ADAY OLACAKSA ŞAHSIMLA YARIŞACAKTIR"

 

Demokrasinin kural ve mekanizmaları tümüyle çalıştırılacak, emanetin asıl sahibi Milliyetçi-Ülkücü irade kararını verecek, gereğini yapacaktır.

 

Şunun özellikle bilinmesini isterim ki, kim ya da kimler Genel Başkanlığa aday olacaksa şahsımla yarışacaktır.

 

"ASIL MÜCADELE BUNDAN SONRA BAŞLAYACAK"

 

Daha önce de ifade ettiğim üzere, asıl mücadele bundan sonra başlayacak, Milliyetçi Hareket Partisi çok yakında gireceği demokratik sınavdan güçlenerek, arınarak, kamburlarından kurtularak çıkacak ve kutlu yoluna emin adımlarla devam edecektir.

 

Niyazım odur ki, Allah davamıza kaldıramayacağı yük bindirmesin, hiçbir vatan ve Türkiye sevdalısının yüzünü kara çıkarmasın, her dava arkadaşımın, her ülküdaşımın, milletimin her evladının yar ve yardımcısı olsun.

Editör: TE Bilisim