Terör örgütü PKK’nın elinde bulunan kamu görevlilerinin önümüzdeki hafta serbest bırakılması beklenirken, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli süreçle ilgili çok sert konuştu. Devlet Bahçeli, ''Tutsak takas olur mu? Türkiye Cumhuriyeti Devleti güçlü bir devlettir, gidip ciğerlerinden söküp alıp gelmesi lazım'' dedi.

Devlet Bahçeli, parti genel merkezindeki Siyaset Okulu ve Liderlik Okulu'nun 8. Dönem Açılışı’nda, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Devlet Bahçeli, ''4. Yargı Paketi'yle ilgili muhalefetin ve özellikle BDP'nin bir önerge vereceğini, MHP'nin de buna ilişkin bir önerisinin olup olmadığının'' sorulması üzerine''Sorunuzda BDP ile MHP'yi mukayese eden bir yaklaşımı yadırgadığımı ifade etmek isterim. BDP'nin görüşleri üzerinde bizden bir mütalaa istemeniz çok yanlış ve yakışıksız olmuştur'' dedi.

Gümüşhane ekibiyle 30 saat sonra gelen mutluluk Gümüşhane ekibiyle 30 saat sonra gelen mutluluk

“BAŞBAKAN’IN ÇELİŞKİLER DÜNYASININ ÜRÜNÜ”

Devlet Bahçeli, ''BDP milletvekillerinin terör örgütüyle kucaklaşması tepkiye neden olmuştu ve Meclis'te Başbakan, 'gereğini yaparız' demiş ancak herhangi bir işlem yapılmadı. Son olarak Kandil'de çekilmiş bir fotoğraf karesi var. Onu nasıl değerlendiriyorsunuz'' şeklindeki soruya şu yanıtı verdi:

''O, Sayın Başbakanın çelişkiler dünyasının bir başka ürünüdür. PKK terörist mensuplarıyla kucaklaşmasından çok seçici davranan, hatta İmralı'ya göndermekle de böyle göndermek doğru değil diye reddeden şimdi İmralı yolcularını kendi elleriyle ve devletin imkânlarıyla Kandil'e taşımak suretiyle bu çelişkili hayatını devam ettirmektedir”

“TUTSAK TAKAS OLUR MU”

Devlet Bahçeli, terör örgütü PKK'nın kaçırdığı kamu görevlilerinin serbest bırakılmasına ilişkin faaliyetlerle ilgili ''Neresini değerlendirelim. Tutsak takas olur mu. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, güçlü bir devlettir, gidip ciğerlerinden söküp alıp gelmesi lazım. Hangi takası yapacaklar'' diye konuştu.

Editör: TE Bilisim