Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş.. Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş..
 MHP Lideri Devlet Bahçeli 08.06.2016 Salı günü Grup Toplantısı konuşmasının ardından çıkış kapısında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Önce dokunulmazlık sorusuna cevapm veren Bahçeli sonrasında Sinan Oğan'la ilgili soruya flaş bir cevap verdi.

Basın mensuplarının 'Sayın Başkanım efenim Sinan Oğan'ın aday olamayacağı yönünde tartışmalar devam ediyor bu konuda ne diyorsunuz?' sorusuna cevap olarak

Bahçeli:

' O tartışmalar değil gerçektir. Sinan Oğan Milliyetçi Hareket Partisi'nden İhraç edilmiştir. 23. Asli Hukuk 2 Kasım sabahı Milliyetçi Hareket Partisi'nin İhraç kararını bozmuştur. Dolayısıyle ihraç kararı sonrası üyeliği gündeme getirilmiştir. Milliyetçi Hareket Partisi İhraç kararındaki ısrarını sürdürmüş ve Yargıtay'a başvurmuştur. Yargıtay'da henüz daha bir inceleme yapılmadığını duyuyoruz. Bu durumda bize göre ihraç kararı verilmiştir Yargıtay'danda herhangi bir cevap alınmadığına göre Partimizin üyesi sayılamaz. Ama Yargıtay Milliyetçi Hareket Partisi kararına uygun 5-0 lık bir uygulamayı Sinan Oğan içinde yaparsa bu yargı yoludur açıktır Partiye tekrar üye olarak kabul edilir. Bunun için 10 Temmuz'a kadar Yargıtay'ın bir karar vermesi gerekir.' diye basın mensuplarına cevap verdi.
Editör: TE Bilisim