MHP Çağrı Heyeti üyeleri Ali Sağır, Ayhan Erel ve Mehmet Bilgiç, dün gerçekleştirdikleri ve yaklaşık 10 saat süren toplantının ardından aldıkları kararlara ilişkin yazılı açıklama yaptı ve "ilk olağanüstü toplantının 15 Mayıs 2016 tarihi saat 10.00'da, gerekli çoğunluğun sağlanamaması halinde ise ikinci olağanüstü genel kurul toplantısının aynı yerde ve saat 10.00'da, 22 Mayıs 2016 tarihinde yapılacağı hususunda karar alınmıştır." dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısı sonrasında muhabirlerin sorularını yanıtladı. Bahçeli, kendisine yöneltilen'Çağrı heyetiyle görüşecek misiniz?' sorusuna şu cevabı verdi:

DEVLET BAHÇELİ

'Bu kadar çirkin bir ifade söz konusu olamaz. Şuan İstanbul Merkez olmak üzere 9 ilde operasyonlar yapılmakta, 101 veya 105 kişi paralel mensubu olarak gözaltına alınmış durumda.

Şimdi bu kadar insanın bula bula Başparalelci benimi görmüştür? Bu nasıl bir terbiyesizliktir bunu affetmemiz mümkün değildir! Kendileri paralelcilikle çok barışık olabilirler ama Milliyetçi Hareket Partisi'ne Başparalelci gibi bir edepsizliği yapamazlar.'

Çağrı Heyeti'ne rapor vericekmisiniz efendim?

DEVLET BAHÇELİ

'ÇAĞRI HEYETİ KİMDİR?'

KAYNAK:HABERFEDAİ

Saatler sonra enkaz altından kurtarılan bebekler Saatler sonra enkaz altından kurtarılan bebekler
Editör: TE Bilisim