Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da! Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da!
 MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin İmralı görüşmelerine karşı Silivri Cezaevi’ni ziyaret edeceğini açıklamasının ardından Adalet Bakanlığı’na başvuru yapılmıştı. Adalet Bakanlığı’ndan Devlet Bahçeli’nin Silivri ziyaretine onay geldi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 14 Ocak pazartesi günü saat 13.00'de Silivri'de olacak. Devlet Bahçeli Silivri cezaevinde Ergenekon Davası tutuklusu eski Genelkurmay Başkanı Engin Alan ve Balyoz Davası tutuklusu MHP İstanbul milletvekili Engin Alan’la bir araya gelecek.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye Silivri ziyaretinde parti yönetiminden Semih Yalçın, Ruhsar Demirel, Şevkat Çetin, Celal Adan, Atilla Kaya ve İsmet Büyükataman da eşlik edecek.

Bahçeli ve beraberindeki isimler, MHP'nin hafta sonu Kızılcahamam'da yapılacak kampından sonra İstanbul'a geçecek.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli salı günkü grup toplantısında İlker Başbuğ'u ziyaret edeceğini şu sözlerle açıklamıştı:

"Madem İmralı’ya ziyaret sıklaşmıştır, değil mi ki terörist başına gitmek kutsanmıştır; bu durum karşısında İmralı’daki terörist sizin olsun.

 Biliniz ki ben de Silivri’ye gidip, terörist olmakla ve terör örgütü kurmakla suçlanan, bize göre de terörle mücadelede tarihi vazife üstlenen ve bu konuda eşsiz hizmetleri bulunan 26’nci genelkurmay başkanımızı ziyaret edeceğim ve onunla Allah’ın izniyle kısa süre içinde kucaklaşacağım."

Editör: TE Bilisim