TÜRK MİLLETİ OLABİLMEK… TÜRK MİLLETİ OLABİLMEK…
 Devlet Bahçeli'nin konuşmalarının satır başları;
'KİMSEYE FIRSAT VERMİYOR'

"Sayın Erdoğan hep televizyonlarda konuşuyor.. Kimseye fırsat vermiyor... Nasıl Başbakan oldu? O kara 11 yılı kimseyle paylaşmıyor.. Hala paylaşmıyor... Herkes AKP der.. Ama Erdoğan bunu kabullenmeyerek kendisine AK Parti olarak söyletmiştir. Erdoğan AKP'yi yasaklamış, Biz AK Parti'yiz demeyi tercih etmiştir.

'İŞTE MİLLİ İRADENİN GERÇEĞİ'

Bu meydanda AKP’li kardeşlerim varsa onlara bir soru soracağım. AKP’ye üç dönemde destek vermiş olan aziz millet evlatları bu desteğin karşılığı olarak ekonomik darboğazdan çıktınız mı? Gelir seviyeniz artabildi mi? İşte milli iradenin gerçeği budur. Bunlar istatistikle, televizyonlardaki besleme aydınlarla ifade edilmiyor. Bir AKP var ki sizlerin desteğiyle kurulmuştur. AKP’ye oy vermiş, destek vermiş, iktidara taşımış, bundan da kısa sürede caymamış, acaba gelir seviyesi artar mı diye beklemiş de beklemiş.

'BİR BİLAL Kİ EVİNDE 1 MİLYAR DOLAR VAR'

Diyelim ki Tokat’ta böyle bir kardeşim var oğlunun adı Bilal. Başbakan’ın oğlunun adı da Bilal. Şimdi AKP’liler bu iki Bilal’i karşı karşıya getirsinler ve Tokat’taki Bilal’e sorsunlar, ‘İş kurabildin mi, evin var mı?’ diye. Bunların cevabı tek tek ‘Hayır’ olur. Öbür Bilal’e sorarsan o da her şeye ‘Evet’ diyor. Bu iki Bilal eşit midir, o zaman Adalet ve Kalkınma Partisi’nin adaletinde bir adalet var mı? Bir Bilal ki evinde 1 milyar dolar var. Bunlar tapelerde geçiyor. Şimdi bunu dikkate alarak bir değerlendirme yapalım.”

Editör: TE Bilisim