Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden.. Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden..
 MHP lideri hem ustaya hem çırağa hemde dost düşman herkese duruş kararlılık ve adamlık dersi vermiştir.Bu topraklarda son sözü söyleyecek adresin MHP olduğunu,daha baştan "Tunceli ziyareti" açıklaması ile Devlet bahçeli tekrar ortaya koymuştur. Evet Tunceli 81 vilayetten birisidir.Ortada ters bir durum varsa bunun siyasal sorumlusu ve utancı Ülkeyi 12 yıldır iki dudağı arasından yöneten AKP iktidarınındır.

Tunceli ziyaret programı karşılıklı siyasi tartışma ve beyanatlarla başlayıp, terör örgütü bozuntularının tehdit ve şantajlarıyla gerilim tırmandırılmak istenerek provokasyon hazırlıklar ters tepmiş sakin bir ortamda gerçekleşen bir gezi programı olmuştur. MHP liderinin şehre giderken iki günlük program boyunca komşu illerdeki ilçe ziyaretleri ve şehirdeki temasları ülke gündemine yansımış bölgede hareketlilik meydana getirmiş ve yüzleri güldürmüştür. Aslında bu ülke insanlarının biri biri ile hiç bir sıkıntısı yoktur.Birlikte bir arada yaşamanın destanın yazan bu toprakların insanlarıdır.Orada geleneksel Türk misafirperverliğinin yansımaları hemen fark edilmiştir.Devlet Bahçeli Tunceli'de çok büyük sevgi saygı ve ilgi görmüştür. Son derece nazik ve beyefendi Türkmen beyini Tunceli bağrına basmıştır.MHP genel başkanının gerek yaptığı konuşma ve bu gezi başlangıç bitiş ve etkileri ile tarihe not düşen altın harflerle zihinlere kazınan birlik bütünlük ve kardeşlik destanının tekrar haykırılması çağlar ötesine yolculuğa çıkmasıdır.

PKK her ne kadar masum temiz can Kürt kardeşimden geçinip onları istismar ediyorsa, benzer istismarı Komünist sol örgütler yıllarca alevi kardeşlerimize yapmaktadırlar.Bugün bu anlamda Cem evi ziyareti için kepenkler indirilerek MHP liderinin ziyaret engellenmişse bu oradaki Alev kardeşlerimizin kanaatini asla yansıtmaz. Türk milliyetçileri "alevi ağlarsa sünni kareler bağlar","Kürt öksürürse Türk'ü nezle tutar" anlayışı ile et tırnak ve mermer gibidir.Ama bu istismar şebekesi kanlı örgütler bir gün o güzel insanların yakasından düşecek o gün bu buluşma kemale erecek bayram o gün gerçek bayram olacaktır. Bu ziyarete civar illerden katılan Ülkücüler tarihe tanıklık ettiler. MHP bu ülkenin kardeşlik, birlik ve bütünlük destanının bitmeyen türküsüdür.Bu Türkü ülkenin her karış toprağında kıyamete kadar Türk'ün türküsü olarak söylenmeye devam edecektir. Tunceli ve ülkenin her karış toprağı bu ülke insanı olan herkesindir.

MHP güçleniyor, yüzler gülüyor ve ümitler yeniden yeşeriyor. Bugün Munzur çayı bir başka güzel türkü söyleyerek aktı çünkü karşılıksız sevda yükü taşıyan kutlu yolun yolcuları hasret diyarından geçmiştir.

Sabri ŞENEL

Editör: TE Bilisim