Devletin içinde devlet kurmak kimin haddine, buna bu topraklarda teşebbüs edecekleri helal süt emmiş hiç bir ana doğuramaz.Bu hayale kapılanlar ancak bu ülkeye biraz daha fazla acı çektirirler.

Bu aklı verenler gitsin mazide dedelerinin başına gelenlere baksınlar.Şimşek olup çakan, yıldırım olup parlayan, bütün ihanetleri def edecek asil şerefli evlatlar bu topraklardan hiç eksilmez.Bu bölünme rüyasını görenler çok kötü bir kabusa uyunacak destek verenlerde korkak ve işbirlikçi kim varsa canları cehennemi boylayacaktır.

Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da! Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da!

Bu ülke ve devlet sokakta bulunmadı.Rahatlık kime battı bu kanlı kuduz köpeklere destek verenler bir gün pişmanlık ve utanç duyacak önlerine bakacak adi suçludan beter olacaklardır.

Bu millet kime ne yaptı? Herkes eşit hür bu ülkede hatanın noksanın kusurun ezilmişliğin ırkı soyu sopu Arnavut'u Kürdü olur mu? Kim haksızlığa uğramışsa bu mücadeleyi birlikte veremeyenleri, birilik dirlik içinde bulunamayanları, bu topraklarda rahat bırakmazlar.ite köpeğe ayıya domuza çakala yem olurlar.

Bu birlik kardeşlik bütünlük nimetinin kıymetini bilemeyenlerin ekmeğine kan doğrarlar.Çok acı çektik bu topraklarda bunun farkına varamayan sebebini anlamaktan aciz olanları bekleyen aşağılık bir zillet ve daha kötü günlere kalmaktır.

Kim ırkçılık yapıyorsa kimi fitnenin düşmanın oyununa geliyorsa Allah cezasını verecektir. Bu topraklarda hedefi mazlumların devleti ve bu asil milleti bölmek olarak alıp boş hayale dalanlar kesinlikle pişman olacaktır. Bu devlette millette kıyamete kadar kardeş olarak kalacak bu oyun bozulacaktır.

Ama bugün bölücü örgüte sempati ile bakan destek veren, devlet dışında eline silah alan kalkışma yapan her zavallı mutlaka bir zulme maruz kalacaktır.İstenen etnik temelde mezhep temelinde çatışmaktır. Buna maşa olan oyuna gelen İçimizdeki zavallı beyinsizlerdir. İçimizdeki beyinsizler yüzünden bizi helak edermisin Allahım!.

Editör: TE Bilisim