Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş.. Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş..
 Bir Ülküdaşımızla konuyla alakalı bu sabah sosyal medyadaki iştişare ve tartışmadan şahsımla ilgili olanları paylaşmak istiyorum.

"Siyaseti bahsettiğiniz anlamda asla koltuk kapma olarak görenlerden değiliz. Ömrümüz başkalarının koltukları için tahtlarına odun taşımakla geçti. Şayet muradımız koltuksa Allah muradımıza erdirmesin. Ne nalına, ne mıhına hep 12 den vururuz. Neyi, nerede, ne zaman öncelik haline getireceğini bilen siyasi ideolojik önceliklerimiz yol haritamızdır.

İsnat, iftira kokan ifadeleriniz; üzücü, düşündürücü ve rencide edicidir.

Resmî yazıya koyan tamamen benim bilgim dışında tesadüfi koymuştur. Mehmetçik Fırat'ın Doğusunda ya da batısında nerede olursa olsun yerimiz hep onun yanı olmuştur ve kıyamete kadar da olacaktır.

O siyasi eleştiriyi en çok dillendiren birisiyiz çok şükür.Türk devletinin yanında olmakla AKP nin yanında olmak arasında ince bir çizgiyi görecek feraset ve basiretle davranmayı bize Allah nasip etsin.

AKP Allah bir derse iki diyecek halimiz yok. Siyasi tarafı ne olursa olsun yanlışın karşısında  hakikatın yanında komplekse düşmeden Elif gibi durmaktır muradımız.

AKP nin bu kadar seçeneksiz kalması, biraz da bu endirekt istemezük mantığında yatar doğru eleştiri kültürüne nüfuz edemeyenler rakibine çalışan patinajdan yol alamazlar. CHP bunu hep yapmış; rakibine geri pası kaptırarak kalesinde sayısız gol görmüş adeta hep rakibe çalışmıştır.

Mmesela CHP gibi muhalefet herkese nasip olmaz. Rakip yatar, iktidar kapar. Bunun bir başka gayretinden sizi men etme tavsiyemdir.

Hakkımızda bu siyasi linci yaparken, biraz daha vicdani ideolojik hassasiyet rica ediyorum. Saygı ve muhabbetle kalın!

Asla bunun böyle bir maksatla yazılmadığını hassas bir dönemde siyasi eleştirilerde öncelik belirleyememe çoğu kez muhataplarında daha çok kör taassup etkisi yaptığını yakınen müşahade edenlerdeniz. Bizi yakınen tanıyanlar buna şahittirler.

İzleyen zamanda lütfederseniz, bu kanaatiniz konusunda mahcup olursunuz. O koltukları hala elinin tersi ile iten nadir insanlardan olmaktır muradımız.

Şu an o sıfatlarla anılmak ve yaşamaktansa adam gibi adam olmayı başarmak en büyük dünyalık ve ahıretlik sonumuz olur İnşallah koltuk kim çok isterse onun olsun; bize Sevda'larımızla ömür tüketmeyi Allah nasip etsin inşallah vesselam"

Sabri Şenel



Editör: TE Bilisim