Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden.. Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden..
 İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sabahın erken saatlerinde İstanbul, İzmir, Antalya veMuğla'da 'Hayali İhracat' operasyonu düzenledi. Yapılan operasyonda 35 kişi gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şahıslar, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilerek sağlık kontrolünden geçirildi. Sağlık kontrolünden geçirilen şahıslar, ifadesi alınmak üzere Vatan Caddesi'nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Operasyonun devam ettiği ve gözaltına alınan şüphelilerin sayısının artabileceği öğrenildi.

800 MİLYON TL'LİK HAYALİ İHRACAT

Bunun üzerine çalışma başlatan mali polis, Arif Y., Ömer U., Necmi K. Ve Serhat Ö. liderliğindeki hayali ihracat çetesinin kurdukları 37 ayrı firma adına iç piyasadan topladıkları kargo malları, kendi tekstil ve deri firması üzerinden imal ederek ihraç ediyormuş gibi sahte belge düzenleyerek 800 milyon TL hayali ihracat yaptıkları belirlendi.

DEVLETİ 110 MİLYON TL ZARARA UĞRATMIŞLAR!

KAMU GÖREVLİLERİ DAHİL 58 KİŞİ HAKKINDA GÖZALTI KARARI ÇIKTI

PARALARI İNŞAAT, TURİZM VE OTO KİRALAMAYA HARCAMIŞLAR

Gümrük ve Vergi müfettişlerince yapılan incelemelerde çete liderlerinin haksız olarak elde ettikleri paraları, inşaat, turizm ve oto kirala şirketlerine aktardıkları belirlendi.
Yürütülen soruşturmada, 3'ü gümrük 3'ü de maliye çalışanı 6 kamu görevlisinin çeteden ve bazı işadamlarından aldıkları rüşvet paralarıyla taksi ve gayrimenkuller aldıkları belirlendi.

Editör: TE Bilisim