Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden.. Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden..
Türkiye'de daha düne kadar; Cumhurbaşkanından Başbakanına, Bakanından müşavirine, televizyon televizyon dolaşan ayaklı gazetecilere, algı operasyonlarında mahir TV yorumcularına varıncaya kadar istisnasız herkes pembe tablolar anlatırken, birden karşımıza ülkemizin "Beka" sorunundan dem vurmaya başladılar.

Türkiye var olmak, yok olmakla karşıya gelmiş; bölünmeyle yüzyüze kalmış; ABD ve AB ülkeleri ekonomik ve siyasi saldırıyormuş;Türkiye Cumhuriyeti Devleti zor günler geçiriyormuş..

Türkiye üzerine oynanan oyunlar yeni değildir.Türk Milletinin Anavatanı yurt edindiğen günümüze kadar bu saldırılar hep var olmuştur.

O zaman pembe tablolar çizerek neden gerçekleri Türk Milletinden sakladınız!!! Milletimizi yalan yanlış bilgilerle aldatarak iktidarınızı sağlamlaştırmak adına kılıktan kılığa neden girdiniz?..

Bizim politikamız "Kazan-kazan" politikası diyerek, Kibrıs'ı ve Ege adalarımızı neden peşkeş cektiniz?..

Bugün saldırıyorlar diye eleştirdiğiniz Avrupa Birliğine girebilmek için Uyum Yasalarını neden çıkarttınız?..

Türkiye'nin elini kolunu bağlayan ikiz yasalarını, gümrük birliğini neden iptal etmediniz?..

Vatikan'da, papaz heykelinin önünde AB'ye giriş belgesine neden imza koydunuz?..

ABD ve ISRAIL in oluşturduğu BÜYÜK ORTADOĞU PROJESINDE neden Eşbaşkanlığı kabul ettiniz?..  

Neden bankalarımızın %60 nın yabancı sermayenin eline geçmesine göz yumdunuz?..

Ticari kuruluşları neden yabancı şirketlere sattınız?...

Neden, neden, neden???

O kadar yanlışlar yaptınız ki, hepsini toplasan bir doğru etmez!!!

Şimdi ise kurtuluşu "iki ayyaş adam" dediğiniz insanların bir araya getirdiği Türk Milletinde arar olmuşşunuz!!!

Hani bu millet 36 etnik guruptan oluşuyordu? Okullarda Andımızı okumak etnik çağrışım yaptığından kaldırdınız! Ya Arif Nihat Asya'nın "Bayrak Şiiri"nden rahatsız olup, ilkokulların ders kitabından kaldırdınız!!!

Yazılacak okadar yanlışınız, gafınız var ki sayfalar almaz.

Bir milleti millet yapan bütün değerlerin genleri ile oynayıp yok ederseniz, bırakın Ülkenin beka'sını, ülke olarak yaşamanız bile haramdır!!!

Tarihten bile ders almadınız!!! Hiç kimse kusura bakmasın Türkiye üzerine oynanan oyunlar, çevirilen dolaplar tıpkı Libya, Irak, Suriye gibidir. Bir zamanlar Kaddafi ve Saddam'a verdiler gazı, verdiler parayı ve silahı; "sen iyi adamsın, güçlüsün, bulunmayan lidersin" dediler... şimdi neredeler?... Onların hırslarınının hatalarının ceremesini, milyonlarca insan canıyla ödediler; milyonlarca insan vatanlarından yurtlarından edilerek hiristiyanın bir dilim ekmeğine muhtaç edildiler!!!

Ülkemizde yaşanan olaylara,siyasi gelişmelere bakıldığında senin de (RTE) aynı yol güzergâhı üzerinde oldugunu görüyoruz. .. Tek adamlık ve hırsının Türk Milletine çok pahalıya mal olacağını,Türkiye'de de eşbaşkanlığını yaptığın BOP'nin böylece gerçekleşeceğini düşünüyorum.

İSRAIL ile yeniden imzalanan dostluk anlaşması da bu adımın malesef bir parçasıdır. FETÖ örgütü de bu ayağın başka bir aksiyonudur. ..

Sizlerin yazmadığı tiyatro oyununu, sadece oynamakla yükümlüsünüz!

Zira icazetle iktidara getirilenden başka davranış beklemek ancak hayalciliktir.

Oyunu tezgahlayanların bir diğer amacı da, bir taşla iki kuş vurarak, çifte bayram yapmak; ülkesinin ve milletinin yegane teminatı olan Türk Milliyetçilerini de oyuna dahil ederek Türkiye Cumhuriyeti nin üniter devlet yapısını yıkmaktır.

Gelişen bu siyasi olaylar karşısında yine asıl sorumluluk Türk Milleti'ne düşmektedir. MİLLET, kendi kaderini yine kendisi belirleyecektir. MİLLET; basiretsiz ülke yönetimiyle devletimizi "Beka " sorunuyla yüzyüze bırakan RTE ve yandaşlarını seçerek bölünmenin ve parçalanmanın kapısını aralayacak, ya da devleti adam gibi adamların eline ve ehline teslim edecektir

TÜRK MİLLETİ olarak, elbette birlik ve beraberlik içerisinde olmalıyız. Vatanımız ve Milletimiz için kalplerimiz hep beraber atmalı, gerekirse canımızı feda etmeliyiz... esaret altında yaşamaktansa bir kere ölmeyi tercih etmeliyiz. ..

Fakat hırsıza kasayı teslim etmek ne kadar yanlışsa; ülkemize Beka sorunu yaşatan siyasetçileri üstelik bütün yetkileri tek kişide toplayarak teslim etmek binkez intihardır. ..

Bütün Türk Milliyetçilerini, Ülküdaşlarımı bu konuda vicdanlı hareket etmeye; bin kez düşünüp en dogru kararı vermeye davet ediyorum.

Evetçiler, hayırcılar diyerek bölünmeye topyekün karşı çıkmalıyız.

Birisi başkan seçilecek diye yılların tecrübesini, kardeşliğimizi, ülküdaşlığımızı zedeleyecek söz ve davranıştan uzak olmalıyız. ZIRA zaman göstermiştir ki ÜLKÜCÜLER, gerçekten de Devletimizin ve Milletimizin yegane teminatıdır!

ÜLKÜCÜLER birbirlerine siyaset ve hamaset yapmamalıdır. Bizlere ilk gözümüzü açtığımız Ülkü Ocaklarında öğretilen DAVA, 
LIDER, TEŞKILAT dokrinlerinin zafere ulaşması, ancak "Devletin başına Devlet ' in gelmesiyle mümkündür". Şayet Devletimiz Beka sorunuyla karşı karşıya kalmışsa ki dogrudur, o zaman Beka sorunu herkesin olmalıdır. RTE desin ki Devlet Bey'e "Kardeşim senin bütün söylediklerin doğru çıktı".




Editör: TE Bilisim