Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden.. Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden..
 Mührün önemine binaen;

Yıl 80 sonrası , Selimiye Askeri Kışlada'ki misafirliğim son bulunca tekrar, Müdürlüğünü yaptığım Beyoğlu Ticaret Lisesin deki görevime döndüm .

Okulumuzda ikili eğitim yapılmaktaydı.

Bir Cuma günü öğlen saatlerinde aldığım bir telefon ihbarına göre , okula bomba konulduğunu öğrendim .

Sabahçı öğrencileri tahliye etmeye çalışırken , öğlencileride bahçede bekletme talimatı verdim . O aralar beş tane asker'de okulda sürekli bulunuyorlardı .

Odamın giriş salonunda bulunan Atatürk büstü yanında bir şüpheli paket gördük , ilgili yerlere haber vermeme rağmen gelen olmayınca iş başa düşdü , çünkü okulun ilk sorumlusu bendim , yani mühür bana emanetti .

Paketi aldım ve tuvalette duvara doğru fırlattım ve içinden beş tane elma çıkmıştı . İşte mührün önemi burda kendini gösterdi ve o beş elma için tutanak düzenlendi ve mühürlendi , sonra o elmalar beyaz bir torpaya konuldu ağzı kapatılıp , mumlandı ve o mumlanan kısımda mühürlendi ve ilgililere teslim edildi , biz de bu olayı büyük bir korku ve stresle de olsa ucuz bir şekilde atlatmış olduk !..

Demem o ki , devlet idaresinde mührün çok ehemmiyeti vardır , o mührün damgalanmadığı evraktaki imza ,hükümsüz addedilir !..

Bilmem anlatabildim mi ,YSK Başkanlığı?!..


Editör: TE Bilisim