Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş.. Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş..
 Çağlayan Adliyesi'nde teröristlerce şehit edilen savcı Mehmet Kiraz eylemiyle bağlantılı olduğu öne sürülen terörist yakalandı.
İtalyan polisi ve istihbarat birimlerinin ortak çalışmasıyla bugün sabahın erken saatlerinde terör örgütü DHKP-C üyesi olduğu açıklanan E.U. isimli terör zanlısının gözaltına alındığı açıklandı.

VENEDİK'TE TATİLDE YAKALANDI

Avusturyalı bir kadınla evli olan ve Avusturya oturumu bulunan 45 yaşındaki E.U.'nun Paskalya tatili dolayısıyla eşi ve çocuklarıyla birlikte tatil yapmak üzere Venedik'e geldiği belirtildi.

İÇİŞLERİ BAKANI AÇIKLADI

İçişleri Bakanı Angelino Alfano konuyla ilgili yaptığı açıklamada tatil olmasına karşın tüm güvenlik güçlerinin görevlerini yerine getirdiğini kaydetti.

SAVCININ ŞEHİT EDİLMESİ OLAYI

Alfano, geçtiğimiz hafta Çağlayan Adliyesi'nde rehin alındıktan sonra şehit edilen Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'a yönelik terör eylemini planlayanlar arasında Venedik'te gözaltına alınan E.U.'nun da bulunduğu yönünde istihbarat aldıklarını açıkladı.

Editör: TE Bilisim