Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da! Seçim tarihi açıklandı, gözler YSK'da!
 
  • Türkiye çok ilginç kuşatılmışlık yaşıyor.Gösterimde bir kişi üzerinden ülkenin temelleri ile oynanıyor.Telafisi çok ağır bedeller ödeyeceğimiz bir sürece doğru hızla itiliyoruz.Ülkücüleri cuntanın kara zindanlarına atan, idam sehpalarında fidanların celladı olan, kanlı zalimler ortadan kaybolmuş, sanki yer yarıldı yere girdiler.

    Türk devletinin imtiyazlıları laiklik,Atatürkçülük maskesi ile dinsizlik yaparak yıllarca sanki bugünlere zemin hazırlayıp AKP iktidarının humuslu toprağı oldular.Bütün kuruluş temelleri ve hassasiyetleri masaya yatırılmış, tartışmaya açılmış, temellerin duruşması başlamıştır.

    Türk yurdunda Türk milleti tartışılır olmuştur. Türkiye cumhuriyeti devletinin kurumları, adeta kendi aklını son akıl diye dayatan, dikta kokan anlayış karşısında adeta sindirilmiştir.Bu pervasızlık asil, necip ve efendimizin övgüsüne mazhar olmuş bu milletin din ve dince kutsal sayılan değerleri maskelenerek yapılmaktadır.Yıllarca irtica diye İslama saldıran aynı koro bugün Türk milletine saldırıyor.

    Tek cümle ile dün ve bugün Müslüman Türk hedeftedir.Sadece öncelik değişikliği vardır.Türk milliyetçileri dün Atatürk'le haçlılara,başbuğ Alpaslan Türkeş'le komünistlere,bugünde teslim alınamayan son kalenin lideri Devlet Bahçeli ile tüm ihanet süreçlerine karşı koyacaktır. Devlet Bahçeli hakkında, son günlerde sanal alem başta her taraftan korkun bir iftira sağanağı başlatılmıştır.

    Çatı adayı cumhurbaşkanlığı seçim formülünün içtimai, fikri ve siyasi lideri MHP'dir. Bu sebeple sayın MHP genel başkanına karşı dehşet biçimde yüz karası aslı astarı olmayan iğrenç bir iftira kampanyası için düğmeye basılmıştır. MHP içten ve dıştan genel başkanın şahsında uluslararası yerli işbirlikçi bir kampanyanın hedefindedir.Çatı formülüne,Devlet Bahçeli'ye sahip çıkmak,bölücü Kürdistan'a en büyük engel olmak demektir. PKK ile sarmaş dolaş,IŞİD'ı açılım sırasına koyanların,KCK paralel yapısından hiç şikayet etmeyenlerin, cemaat paralel yapı şikayetlerine, tahrik ve provokasyonlarına alet olmak ateşle oynamaktır. Aslında aynı saldırıyı Başbuğ döneminde yıllarca ibretle izledik.

    O dönem ve açılan yabancı arşivler tertip adreslerini gösteriyor.Devlet beyin şahsında saldırı adresi, MHP, Türk millet ve Devlet geleceğidir. Kimi hangi mecburiyetlere mahkum ettiklerini tahmin etmekte zorlanmadığımız, gizli ilişkiler Oslo'da patlamıştır.Daha nelerin patlayacağını tahmin etmek çok zor değildir.Aslında taviz verdirilerek insani zafiyetlerin kullanıldığını tahmin etmek için kahin olmaya gerek yoktur.

    Güvendiğimiz kamu, özel kurumlar,sivil toplum kuruluşları, medya korku imparatorluğuna mağlup olmuş, teslim olmuştur.İşte bu anda yiğitçe feraset,basiret ve öngörü dehası bir duruş, MHP genel başkanı dik duran adamdan gelmiştir. Gönüllerde direniş tohumlarını yeşerten, karşılıksız ülke sevdalısı, her kesime moral ve örnek olmuştur.Ülkenin umudu, kutup yıldızı, dürüst siyaset timsali, bilge lider ülkenin gündemine oturmuştur. İşte bu dik duruş inanılmaz iftira sağanağını ateşlemiştir.Adına dini kavramları kullanarak yayın yapan, necaset yuvaları, kurtuluş savaşında olduğu gibi ümmetin geleceğini, küresel emperyalistlere eklemlenmekte bulan bugünkü damat Ferit takımıdır.

    MHP genel başkanı ve öngörü dehası çatı formülüne sahip çıkmak Türk milliyetçilerinin onurudur.Bugün hala tahrik ve CHP üzerinden karalamaya alet olanlar yarın mutlaka gerçeği anlayacak, ama o gün geçmiş olsun denmeyecek an gelmeden herkes uyanmalıdır. 10 Ağustos tarihini iyi okuyamayanlar geleceği iyi anlayamazlar.Ekmeleddin İhsanoğlu mutlaka kazanmalıdır. Dik duran adam MHP genel başkanı Devlet Bahçeli takdir edilmeli harekete sahip çıkılmalıdır.

    Ekmeleddin beye yoğun ilgi parayla, dayatmalarla seçim alınamayacağını göstermektedir. Ülke yönetmek miras olarak kalsa başbakana sıra gelir miydi? Ülkede adil dürüst eşit tarafsız seçimlerle demokrasi kazanmalıdır. Seçim rantının, kamunun dayatma gücü değil Türk milletinin adayı Ekmel bey kazanmalıdır.Silinen Türkiye cumhuriyeti ve Türk milleti kazanmalıdır.

    SABRİ ŞENEL

Editör: TE Bilisim