Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş.. Zafer Partisi Ümraniye İlçe Teşkilatı şehit olan altı askerimiz için yürüyüş..
 Akit, bir haber yapmış... "CHP kafasının" Beylikdüzünde Makarios'un heykelini yaptığını bildiriyor. Ne yalan söyleyelim bir an inandık ve çok öfkelendik...

Ancak... meğerse yapılan heykelde; Kıbrıs Parkına Rauf Denktaş heykeli konulurken, heykelin bir tarafında da Rauf Denktaş'ın Makarios alçağını nasıl masaya oturtup Kıbrıs konusunda anlaşmaya zorladığını temsil etmişler. İşte o gravürde masanın bir yanında Rauf Denktaş, diğer yanında Makarios görülüyor.

Bize sorsanız gerek yoktu o temsile.. Makarios köpeğini yenilgiyi kabul ederken bile resmetmekten çok mutlu olmayız. Bu bizim fikrimiz.

Ancak insaf be kardeşim. Verilen haber sanki Beylikdüzü Belediyesi Makarios'u onurlandırıyormuş gibi verilmiş. Oysa hiç alakası yok.

Örneğin asıl büyük heykelde Rauf Denktaş var. Öbür yanında mı? Onun çok sevdiği kendi yazıp seslendirdiği şiiri yazılmış. Şiirin alanı Makarios'un 4 katı büyüklüğünde ve "BENİM İKİ BAYRAĞIM VAR" diye başlayan hayli Milliyetçi bir şiir.

Beylikdüzü Belediye Başkanının Rauf Denktaş sevdasını da araştırdık.

Meğer Kıbrıs'ta okumuş ve oradan gelen bir hayranlıkla Rauf Denktaş'a her yıl anma programı yapan bir belediyeymiş.

İnternette başkanın bu panellerdeki konuşmaları var. KKTC ile gurur duyan ve Türk'ün onurunu koruduğu için Rauf Denktaş'a minnet duyan bir başkan.

Bize sorarsanız tek kusuru CHP'li olmak o konuşmalara bakınca..siyasi çizgisini ve neler yaptığını takip etmedik ama AKİT'le bir olup ona çemkirmeyi de bu meselede kendimize yediremedik.

Allah bizi başkasına iftira atmaktan korusun.

İşte o anıtın fotoğrafı... Lütfen bilgisayarınıza indirip büyütün ve bakın. Bu heykelden AKİT'in çıkardığı anlam çıkar mı?



Aşağıda da o heykeldeki şiiri Rauf Denktaş'ın sesinden izleyebilirsiniz.


Editör: TE Bilisim