Abdurrahman Dilipak Akit gazetesindeki yazısında artık siyasette MHP ve Hdp nin olmayacağını,CHP nin de asla iktidar olamayacağını yazdı.

Evet arkadaşlar bu kadar açık ve net... Suriye'deki Baas partisi rejimi veya Azerbaycan daki sistemin aynısı ülkemizde kurulmuş demektir.

Bu.Yani artık sürekli Akp iktidarı olacak ve bu iktidarın seçimle gitme olasılığı sıfır..Bu rejimin kuruluşuna katkı veren tüm Evetçileri kutluyorum..

(Cengiz Duygulu)

Abdurrahman Dilipak ne yazmıştı? İşte Dilipak'ın yazısının o bölümü:

"Geçmiş olsun. Atı alan Üsküdar’ı geçti. Artık koalisyon yok. CHP’nin iktidar hayalleri bitti artık. Sıkıyönetim, sıkıyönetim mahkemesi, örfi idare de yok. Dahası, MHP de, HDP de barajı geçemez. MHP’den ayrılanlar ayrı bir parti kursalar da, onlar için de durum aynı. Bu hali ile de CHP’nin bir varlık göstermesi mümkün değil. Değişirse bölünür. İki partiden ancak biri barajı geçebilir.. AK Parti ise ilk seçimde yeniden anayasal çoğunluğa ulaşabilir..

Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü

Durum bu. Hayırlı olsun.. Şimdi gündemde adaletten, barıştan, hürriyetten yana, katılımcı, çoğulcu, şeffaf, insan haklarına saygılı bir hukuk devleti olacak olan “Yeni bir Türkiye için Yeni bir AK Parti“ var. Selâm ve dua ile".


Editör: TE Bilisim