Türkler kakafoniyi sona erdirmelidir! Türkler kakafoniyi sona erdirmelidir!
 1920 yılında Topal Molla lakabıyla tanınan bir zat, Afganistan’da tekke kurmuş. Topal Molla’nın müritleri 3 yıl içinde 200 bine ulaşmış. Müritlerinin sayısı 1925’te 300 bini aşan Topal Molla, krala karşı ayaklanma hareketini başlatmış. Bir yıl boyunca Afganistan’da kan gövdeyi götürmüş.

O yıllarda Afgan Kralı olan Emanullah Han ülkesini terketmek zorunda kalmış. 
*
Ülkesinden ayrılan Emanullah Han, Afgan sınırına geldiğinde yanına bir adam sokulmuş ve çok güzel konuştuğu Urduca’sıyla sormuş:”Beni tanıdınmı? Ben meşhur Topal Molla’yım. Afganistan’daki görevim bitti, İngiltere’ye dönüyorum”. 
*
“Seni tanıdım” demiş kral. “Ben senin İngiliz casusu olduğunu biliyordum. Fakat halkıma o kadar tesir etmiştin ki senin casus olduğuna onları inandırmanın çok zor olduğunu düşündüm. 
*
Sarıklı, sakallı Topal Molla sakalını kesmiş, sarığını atmış, başına silindir şapkasını oturtmuş ve İngiltere yoluna koyulmuş. 
*
Şimdi Mollanın biri ABD de görev yapmaya devam ediyor. 
Ama bunlardan tepelere yakın o kadar var ki! 
Hükümetle iç içe olan o kadar gruplar var ki...
5- 10 yıl sonra bakalım devleti ele geçirme ayaklanmasını kimler yapacak?
Adıyamancılar mı, Diğer Nurcular mı, S Efendiciler mi, Mehmet Efendiciler mi,Şeyh Saidciler mi , Mahmut Efendiciler mi vb...
*
Allah bu ülkeyi ve Türk Milleti'ni onların şerrinden korusun.Amin.
Evet sıra kimde dersiniz?
*
Ben C Nas olarak; size dini kullananların ve sahte dincilerin Afganistan'ı ve Afganlıları nasıl pel perişan ettiklerini ,özellikle Afgan kadınlarının tüm haklarını nasıl gasp ettiklerini,kadınlara yapılan işkenceleri üzülerek ve ağlayarak okuyacağınız bir kitabı okumanızı tavsiye ederim.

Kitabın Adı: Bin Muhteşem Güneş
Yazarı: Khaled Hosseını 
*
O kitabı okuyunca Atatürk'e ne kadar şükran borçlu olduğumuzu anmadan edemeyeceğim.

C NAS

Editör: TE Bilisim