Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden.. Akp’ye oy ver (!) Fevzi KÜÇÜKKAHVECİ kaleminden..
Bizi “hakikat”i dile getirdik diye idam sehpasına çekebilirsiniz, hazırız! Bizi kirli çamaşırlarımızı sokağa döktü diye taşlayabilirsiniz! Bizi şunun bunun tetikçisi diye yargılayabilirsiniz! Bizi ihraç da edebilirsiniz, dokuz köyden kovabilir hatta lanetleyebilirsiniz de… Hazırız!
Başka nehirlerin boy abdestiyle “değişim ihtilali”ne heveslenenlerden olmayız. Başka “başbuğlar”ın düsturuyla “Brütüs hançeri” hiç olmayız! Nerelerdesiniz? Kahpe otel lobilerinde mi, kıblesini şaşırmış beşerin evlerinde mi, meşin koltukların sıcak düşlerinde mi? Size dün gece MHP kapatıldı diyorum, duymuyor musunuz? Elin çapulcusu dandik gazete ve televizyon için kıyamet koparıyor, sizde tık yok! Elin Atatürk sömürücüsü gazeteci için mapusane kapısında gecenin üçüne kadar kıçını yırtıyor, siz kan uykusunda! Elin Rusçu işbirlikçi gazetesi için kampanya düzenliyor, kuruş kuruş dayanışıyor, seçmece dönekleri kadrosuna toplayıp traj patlatıyor, siz bayinize kadar gelmiş gazeteyi beğenmiyorsunuz! İki göz odadan Ülkücü sesi duyurmak için dokuz takla atan genel yayın yönetmenine sanki alternatifi varmış gibi bok atılıyor, sosyal medya çırağı Ülkücülerden, Türk milliyetçilerinden, değme hacker sitelerine taş çıkartacak Bahçeli muhalifi trollerden ses yok! Ağalar, beyler, reisler, başkanlar, eski Ülkücüler, Taş Medreseliler, Yusufiyyeliler, ille başbakan olacağım diye tutturanlar, Genel Merkez’de namus bekçiliğine soyunanlar, yönetim beğenmeyenler, etiketiyle davadan zengin olanlar, Ülkücü gazeteci ve yazar ağabeylerine atmadık çamur bırakmayan ukala sonradan görmeler, dün gece MHP kapatıldı, kış uykusunda mısınız? Dün gece MHP kapatıldı diyorum size, meseleyi hangi menfaat eleklerinden geçirmektesiniz ki, üç maymunu oynuyorsunuz? Dün gece MHP kapatıldı diyorum, -hadi namus elden gitti demeyeyim- en azından namusumuz tehlikede diyorum, anlamıyor musunuz, ey Ülkücüler, ey Türk milliyetçileri, uyanın, uyanın ey Başbuğ’un askeriyiz diye asıp kesenler! “Ses telleriniz”e operasyon yaptı birileri farkında mısınız? İllegal bir şeyimiz yok, telaş etmeyin! Mahkeme veya AKP baskısı değil… RTÜK değil…
Vurdumduymazlığınız, bananeciliğiniz, davaya iki tuğla daha koyayım diyene engeliniz kapattırdı Bengütürk TV’yi… Ey içerideki kahpeler… Ey nefesimize, sesimize ot tıkamaya kalkan dönmeler! Ey, üç beş kuruş için Ülkücü Hareket’in ses yollarına tamah eden haramzadeler! Ey, ekranda açıklaması ile lideri buzdolabına sokanlar! Ey, kaostan medet uman İblisin yoldaşları! Çekin elinizi MHP’den… Çekin elinizi Bengütürk’ten… Günahtır alınterine sıktığınız kurşun, günahtır onca insanın ekmek parasına… Atmadığınız çamur kalmayan genel yayın yönetmeni, Ramazanlarda reklam uğruna yalakalık yaptığınız sunucu ve muhabir, ekranında mangalda kül bırakmayan şovmenler, kilometrelerce yol giden şoförler aşkına siz kimin ümüğünü sıkıyorsunuz? Mesele çalmayan çırpmayan dürüstlüğün borcu, mesele Ülkücünün ilgisizliğinin vefasızlığı, mesele korkunç yalnızlık ve mesele Kapatılan Bengütürk değil, kapatılan MHP’dir! Hepsini geçtim, ya siz davanın takipçileri, “öl de ölelim!” slogancıları, neredesiniz? Dün gece kapatılan MHP idi, Bengütürk TV değil… Bu hareket ne zamandan beri üç-beşyüz liranın esiri edildi, bu dava ne zamandan beri üç-beş şirket hissesine düçar oldu, bir cevap verin! Birinizin ekranda “hakaret”inden kapatılaydı da gam yemeyeydik! Susmayın, hani “Ülkücülük bir şerefti ve şerefin tavizi olmaz”dı? Ey yüzde 12’lik kemik kitle neredesin? Şerefimizi temizleyin, onca şehit aşkına şart olsun buradan adlarınızı ve çevirdiğiniz dolapları tek tek ifşa edeceğiz! Bengütürk değil, MHP kapatıldı dün gece, duymuyor musunuz?

MUSTAFA ÖNDER


Editör: TE Bilisim