Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü Eski ATO Başkanvekili Mehmet Aypek koruması tarafından öldürüldü
Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı 14 Aralık nefret operasyonunda serbest kaldı. Dumanlı'ya yurt dışına çıkış yasağı konuldu. 
 
Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca ise tutuklandı. 
 
4 isim tutuklu olarak yargılanacak. 
 
Hidayet Karaca ile birlikte Eski Emniyet Müdürü Tufan Ergüder, Ertan Erçıktı ve Mustafa Kılıçarslan hakkında tutuklama kararı çıktı. 
 
Çağlayan Adliyesi önündeki kalabalık Dumanlı'nın serbest bırakılmasına sevinirken, Hidayet Karaca için tutuklama kararı çıkmasına ise tepki gösterildi. 

Ekrem Dumanlı ile birlikte gözaltında bulunan sekiz isim daha tutuksuz yargılanacak. 
 
Karar büyük salonda açıklandı
 
14 Aralık" soruşturmasıyla ilgili hakim, mahkemeye sevk edilen 12 kişi hakkındaki kararı adliyenin büyük salonunda açıklandı. Salona şüpheliler ve avukatları dışında kimse alınmadı.
 
14 ARALIK’ta düzenlenen operasyonla gözaltına alınan Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı ve Samanyolu Televizyonu Yayın Grup Başkanı Hidayet Karaca’nın da aralarında bulunduğu 12 kişinin silahlı terör örgütüne üye olmak suçlamasıyla tutuklanmaları talep edildi. Şüphelilere Tahşiye ve Rahle Yayınevi’ne düzenlenen operasyonla ilgili sorular soruldu. Mahkeme şüpheliler hakkındaki kararını bugün açıkladı.



Editör: TE Bilisim