Türkler kakafoniyi sona erdirmelidir! Türkler kakafoniyi sona erdirmelidir!
 Kerbela'da Yezitle Dersim de devlete millete isyanı bastıranı bir tutmak hangi vicdana sığar?Hz.Hasan ve Hz.Hüseyin efendimizi şehit eden katilleri,Dersim isyanını bastıran Türk devlet ve milletini karıştırıp bizi suçlu ilan edenler,1915 öncesi mazlum savunmasız yaşlı, ihtiyar, kadın ve çocuk demeden Müslüman Türk ahaliyi katleden Ermeni Taşnak çetelerinden özür dileyenler,Dersim'de 89 askerimizi katleden belgeleri ile kanıtlanmış İngiliz kuklası Seyit Rıza çetesi ve maşayı tutan emperyalist eldir.

Osmanlı döneminde olan Ermeni katliamları karşısında katillerden bugün özür dileyip,mazlumları yeniden öldürenler,Dersim'de kalkışma ve isyan çıkararak Türk devlet ve milletine meydan okuyan katilleri, mazlumlar diyerek isyancı asker katillerini masum gösterenler,bugün 30.000 kişinin öldürülmesinden sorumlu Öcalan'dan da yarın özür dilemezler mi? Dün Ermeni kanlı katillerinden ve 1937 de Dersim'de 89 askeri katlederek meydan okuyan kanlı eşkıyadan özür dileyenler yarın Öcalan kanlı katilinden özür dilemezler mi? Özürle başlayan aslında,duygusal bir mazlum istismarı ile önce Ermenilerden dolaylı özür dilenmesi,bu dönem zaten Osmanlı dönemidir.1812 den başlayan 14 Kürtçülük isyanlarının devamı olan isyanlardan bir tanesi de 1937 Seyit Rıza ve aşiretlerin öncülük ettiği isyandır.Burada yine özür dolaylı tanıma anlamına gelecek Osmanlı'nın devamı olan yeni Türk devletini içte ve dışta soykırım suçunu işleyen olarak mahkum ettirmektir.

Aşağıdaki resimdede göründüğü gibi ermeniler Türkler'e baltalarla saldırmışlardır





Bu katliam suçlamaları ile katil olarak mahkum edilen Türk milleti ve onun devletidir.Bu özürlerin arkasından tanıma tazminat ve toprak talebi ile bu ülke içte ve dışta köşeye sıkıştırılarak mahkum edilmek diz çöktürülmek isteniyor. Bu satırları okuyup süreci izleyenler gelişmeleri dikkatle takip ederlerse gidilecek nokta son derece utanç verici yönetici ayıbı olan zillet aşağılanma noktasıdır.Bu millet bu kara tabloyu ve bu gidişatı hak etti mi?

Dünya'da kendi milletini ve devletini kendi yöneticileri eliyle katil ilan eden başka dünya ülkesi var mıdır? Sonra bunlar yeniden ısıtılıp neden gündeme getirilir? Milleti kör alemi sersem zannedenler fena halde yanılacak uyanan Türk milletinin şamarı ile sarsılacaklar.Ne ceddimiz katil nede onun devlet yöneticileri o isyanları çıkaranlar onlara destek verenler tarih önünde millet vicdanın da mahkum edilmeden vicdanlar kanatılmaya ölen mazlumlar yöneticiler eliyle yeniden ölmeye devam edecektir.Eller istiyor diye dedelerimizi katil mi ilan edelim.Bu ülkenin yöneticilerine bu utanç manzaraları yakışıyor mu? Bütün bunları anlamayan anlamak istemeyen herkes bütün bu olanlardan sonuna kadar sorumludur.Bu diz çöktürme dayatmasına direnmeyen fedakarlık gösteremeyen hala oyalanma peşinde koşanları gelecek kuşaklar Allah ve tarih affeder mi?

Sabri Şenel
Editör: TE Bilisim