Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli Ümit Özdağ ‘Türk Çernobili’ diyerek faciaya karşı böyle uyarmıştı: Acil durum ilan edilmeli
 Kavga nedeniyle çok sayıda polis fakülteye girdi. Bazı öğrenciler gözaltına alındı. 
Radikal gazetesinin iddiasına göre, Bir güvenlik görevlisinin kendi silahıyla yaralandığı iddia ediliyor. Görevlinin vurulduğu mu yoksa kendi kendine mi yaralandığı henüz bilinmiyor.

Ayrıntılar gelecek....Dün akşam saatlerinde “istifa ” edeceği söylentisi yayılan MB Başkanı Başçı’nın bugün ne yapacağı merak ediliyordu.
 
Erdoğan'ın "Bize karşı bir bağımsızlık mücadelesi veriyorsun da başka bir yerlere karşı bağımlılığın mı var?" diyerek eleştirdiği Erdem Başçı, bugün mesaiye gelmedi.
 
Oysa bugün Merkez Bankası’nda Banka Meclisi toplantısı vardı. Çok önemli olan bu toplantıda birimler performans değerlendirmelerini sunacaktı.
 
Bugüne kadar bütün toplantılara başkanlık etmiş olan Başçı’nın gelmemesi Banka çalışanları arasında da şok etkisi yaptı.

ankarareview.com'un haberine göre,  Erdem Başçı gelmediği gibi vekaleti de en genç yönetici konumunda olan Murat Çetinkaya’ya bıraktı. 1976 doğumlu olan Çetinkaya’nın adı Saray ve hükümet çevrelerinde potansiyel Merkez Bankası Başkanı adı olarak geçiyor.
 
Erdem Başçı’nın daha önce yurt içinde olduğu hiçbir dönem vekalet bırakmadığı biliniyor.
 
Erdem Başçı’nın evinde dinlendiği yarın da mesaiye gelmeyeceği konuşuluyor.
 
ankarareview.com

Editör: TE Bilisim